Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 16:15

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Μετά το 30' ήταν η ομάδα που ονειρεύομαι", επισημαίνει ο Μαντζούνης

Γράφτηκε από τον

 

Με το εισιτήριο της πρόκρισης για τους "16" του κυπέλλου Μεσσηνίας έφυγε την Κυριακή από το Μελιγαλά ο Πάμισος.

Οι Νησιώτες νίκησαν στα πέναλτι με 4-2 τον Εθνικό Μελιγαλά, ο οποίος στη κανονική διάρκεια επικράτησε με 1-0. Σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί στη Μεσσήνη. Ετσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση και εν συνεχεία στη… ρώσικη ρουλέτα, με τον Πάμισο να χαμογελά και να ετοιμάζεται πλέον να αντιμετωπίσει σε νοκ - άουτ ματς εκτός έδρας την Ανδρούσα.  "Μέχρι το 30' ήμασταν ανύπαρκτοι. Η χειρότερη εμφάνιση όσο είμαι στην ομάδα. Φαίνεται ότι είχαμε μείνει στη Μεσσήνη", λέει στο "Notosport" ο Αλέξης Μαντζούνης για τη ρεβάνς στο Μελιγαλά. 

Ο προπονητής του Παμίσου τονίζει, ωστόσο, ότι στη συνέχεια η εικόνα άλλαξε "Πήραμε μέτρα στο γήπεδο και γίναμε πιο σοβαροί. Στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στην παράταση είχαμε διάθεση και αγωνιστική πειθαρχία. Μπορώ να πω ότι μετά το 30' ήταν η ομάδα που ονειρεύομαι. Δείχνουμε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, διότι μην ξεχνάμε ότι είναι η 4η εβδομάδα της προετοιμασίας. Το κύπελλο σίγουρα μας ενδιαφέρει, αλλά δεν θέλουμε να βγούμε από το πλάνο μας. Θα πρέπει ακόμα να πω ότι ο Εθνικός είναι μια αξιοπρεπέστατη ομάδα".

 

Αγωνιστικά σήμερα υπάρχει ρεπό και από αύριο ξεκινά ουσιαστικά η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Ανδρούσα. Εκτός πλάνων παραμένει ο Δημητρακόπουλος που δεν έχει ξεκινήσει  προπονήσεις.