Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2016 14:50

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Οσο γίνεται πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα με Ζευγολατιό", τονίζει ο Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ριχτεί ο Τσικλητήρας στη μάχη του πρωταθλήματος, καθώς την προσεχή Κυριακή θα γίνει η σέντρα στη Γ' εθνική. 

Η ομάδα της Πύλου υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Α.Ο. Ζευγολατιού, ομάδα της Κορινθίας, σ' ένα ματς που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας (5 μ.μ.) λόγω εργασιών στο γήπεδο της Πύλου. 

"Καμία ομάδα δεν είναι 100% έτοιμη. Τα παιδιά έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στη διάρκεια της προετοιμασίας που είναι κοπιαστική  και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα", λέει ο Νίκος Κακαλέτρης για το πρώτο παιχνίδι του συλλόγου στη Γ' εθνική.

Ο προπονητής του Τσικλητήρα αναφέρθηκε και στο σαββατιάτικο νικηφόρο (2-1) φιλικό τεστ με τον Αστέρα Βλαχιώτη: "Ηταν το τρίτο ματς από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Τα παιχνίδια αυτό σκοπό έχουν να δείξουν πόσο έτοιμη είναι μια ομάδα. Παίξαμε με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο και βγήκαν θετικά, αλλά και αρνητικά συμπεράσματα. Θέλουμε ακόμα δουλειά". 

Το ευχάριστο για το τεχνικό τιμ είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία που συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο της Χώρας. 

 

Στη φυσική έδρα του Τσικλητήρα γίνονται ως γνωστόν εργασίες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα και γι' αυτό θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Καλαμάτα. Μεταγραφικά, η αναζήτηση συνεχίζεται και ίσως μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν ανακοινώσεις, μιας και το ρόστερ δεν έχει ακόμα κλείσει.