Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2016 13:16

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ο Τσάτσος μιλά για την πρόκληση της Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ο Τσάτσος μιλά για την πρόκληση της Γ' εθνικής

 

 

Σαν τους… φαντάρους μετρούν τις μέρες στον Τσικλητήρα προκειμένου να ξεκινήσει το παρθενικό ταξίδι του συλλόγου στη Γ' εθνική. 

Η ομάδα της Πύλου κάνει πρεμιέρα την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας με αντίπαλο το Ζευγολατιό (5 μ.μ.) από την Κορινθία. Και ο Σωτήρης Τσάτσος δεν κρύβει την αισιοδοξία του παρότι το ματς γίνεται πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική έδρα της ομάδας λόγω εργασιών για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο της Πύλου.

"Το περιμένουμε πως και πως. Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία γιατί έχουμε δουλέψει πολύ καλά και πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της Γ' εθνικής", λέει στο "Notosport" ο πιο έμπειρος παίκτης του ρόστερ.

Ο Σ. Τσάτσος εξηγεί στη συνέχεια ότι: "Εγινε εξαιρετική δουλειά στο Καρπενήσι και ειδικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Καλό θα ήταν να παίζαμε ακόμα κάποια φιλικά παιχνίδια, αλλά νομίζω ότι θα πάμε καλά. Φέτος έχουμε περισσότερη ποιότητα και βάθος. Οσο περνά ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να μείνουμε αρχικά στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει". Για τον πρώτο αντίπαλο του Τσικλητήρα στο πρωτάθλημα, ο έμπειρος μέσος είπε: "Το Ζευγολατιό είναι επίσης νεοφώτιστο στην κατηγορία και ξεκινά και αυτός με αισιοδοξία. Τα τεχνικά θέματα θα μας τα πει ο προπονητής ώστε να είμαστε έτοιμοι την Κυριακή".

Στον επίλογο των δηλώσεων του ο Σ. Τσάτσος ζητά από τον κόσμο του Τσικλητήρα να δώσει την Κυριακή δυναμικό "παρών" στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

"Ο κόσμος μας βοήθησε πέρυσι πάρα πολύ και τον θέλουμε και φέτος κοντά μας. Τον καλούμε να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας στη Γ' εθνική".

Προπονήσεις και στο Στάδιο

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία του Τσικλητήρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το πρωί οι παίκτες έκαναν ασκήσεις με βάρος στην Πύλο και το απόγευμα γυμνάστηκαν στη Μεθώνη, μιας και στη φυσική έδρα της ομάδας θα τοποθετηθεί χλοοτάπητας.

Γι' αυτό άλλωστε ο αγώνας με το Ζευγολατιό ορίστηκε στο Δημοτικό Στάδιο, στο οποίο θα προπονηθεί ο Τσικλητήρας την Παρασκευή και το Σάββατο.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά για την Κυριακή δεν υπολογίζεται ο Κωστής που είναι τιμωρημένος από πέρυσι. 

Οσον αφορά τα μεταγραφικά, η διοίκηση του Τσικλητήρα έχει επαφές με παίκτες εκτός Μεσσηνίας και δεν αποκλείει να πέσουν οι υπογραφές πριν από την πρεμιέρα, προκειμένου να ανακοινωθούν και οι νέες προσθήκες.