Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2013 16:42

2 ή 3 γκολ στο Champions League

Γράφτηκε από τον
2 ή 3 γκολ στο Champions League

Η μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό έφτασε που κάνει σήμερα πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ υποδεχόμενος την Παρί Σεντ Ζερμέν των Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι και των υπολοίπων αστεριών. Οι «ερυθρόλευκοι» σε ένα «φλεγόμενο» «Γ. Καραϊσκάκης» θέλουν να αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους με το… δεξί, έχοντας φόρα από το επιβλητικό 4-0 επί της Ξάνθης το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο.

Πάντως η αποστολή τους μόνο… εύκολη δεν είμαι απέναντι σε μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει ξοδέψει εκατομμύρια ευρώ και έχει στις τάξεις της κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαιρικού στερεώματος. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 8 αναμετρήσεις από τους τέσσερις πρώτους ομίλους της διοργάνωσης με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δοκιμάζεται στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι, τη Γιουβέντους να παίζει εκτός έδρας στη Δανία με αντίπαλο την Κοπεγχάγη και τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου να υποδέχονται τις Μπάγερ Λεβερκούζεν και ΤΣΣΚ Μόσχας αντίστοιχα. Για τον όμιλο των «ερυθρόλευκων» η Μπενφίκα υποδέχεται την Άντερλεχτ, ενώ το πρόγραμμα συμπληρώνεται με τις αναμετρήσεις Βικτόρια Πλζεν – Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Σοσιεδάδ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Κατά τα άλλα το κουπόνι μας περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις από το «Νησί» καθώς Τσάμπιονσιπ και Κόνφερενς συνεχίζουν τη δράση με «γεμάτες» αγωνιστικές, ενώ εξ αναβολής παιχνίδια έχουμε και για την Α’ Αγγλίας.

 

 Περνάμε στα σημερινά μας προγνωστικά και αρχίζουμε από τη μάχη στον Πειραιά μεταξύ του Ολυμπιακού και της Παρί Σεντ Ζερμέν. Από αυτό το ματς (όπως και από τα περισσότερα σήμερα) κρατάμε το 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 1.97. Τα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια των Πειραιωτών στο φαληρικό στάδιο για το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν στο Over 2,5 και G/G. O Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί σημαντικά φέτος και δίνει την εντύπωση μιας ομάδας γεμάτη σε όλες τις θέσεις, που είναι έτοιμη για να κάνει το επόμενο βήμα και στην Ευρώπη, είτε αυτό είναι η πρόκριση στους «16» του Champions League, είτε η συνέχεια στο Europa League, που σα διοργάνωση ταιριάζει περισσότερο στις ελληνικές ομάδες, ή με πιο απλά λόγια οι πιθανότητες διάκρισης είναι περισσότερες. Η μεγάλη προσθήκη είναι αναμφίβολα ο Σαβιόλα, που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με τη Μάλαγα στο ψηλότερο επίπεδο. Η επιθετική γραμμή είναι και το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, με τον Κώστα Μήτρογλου να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και να σκοράρει δύο συνεχόμενα χατ τρικ στο πρωτάθλημα και να γράφει ιστορία. Οι δύο τους δείχνουν να συνεργάζονται εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Από την άλλη πλευρά το γεμάτο ρόστερ της Παρί επιτρέπει στον Μπλαν να κάνει rotation και να μη στερεί ούτε στο ελάχιστο ποιότητα από την ομάδα του. Πιο πρόσφατο παράδειγμα ο αγώνας στο Μπορντό, όπου ο Καβάνι έμεινε στον πάγκο στην αρχή και πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Εκεί σημείωσε την 3η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, με τις δύο προηγούμενες να είναι απέναντι σε Ναντ και Γκινγκάμπ. Μέτριο ήταν πάντως το ξεκίνημα της τις δύο πρώτες αγωνιστικές, με τις ισοπαλίες με Μονπελιέ και Αζαξιό. Την ερχόμενη Κυριακή ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι με τη Μονακό του Ρανταμέλ Φαλκάο, αλλά και των άλλων πολλών μεταγραφικών αποκτημάτων, της ομάδας που φαίνεται να αποτελεί τον βασικό της ανταγωνιστή για τον φετινό τίτλο. Έτσι αναμένουμε ένα παιχνίδι δυνατό που θα κριθεί στο πάθος και στην πίεση ψηλά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να μπουν δυνατά και να σκοράρουν εξ αρχής εκμεταλλευόμενοι την πίεση που θα προκαλέσει η εξέδρα στους αντιπάλους. Η Παρί διαθέτει ποιότητα και παίκτες-αστέρια που από μιση… φάση μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα το παιχνίδι και εμείς επιλέγουμε το στοίχημα σε γκολ, αφού θεωρούμε πως δύο γκολ θα μπουν σίγουρα, ενώ το σκορ δε θα ξεφύγει.

 

Με το G/Gστην Τουρκία

 

2 ή 3 γκολ σε απόδοση 2.00 επιλέγουμε και στον αγώνα της Σοσιεδάδ με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στο Over 2,5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της Σαχτάρ στο περσινό Τσάμπιονς Λιγκ (4/6 G/G). Στο καυτό «Ανοέτα» οι Βάσκοι της Σοσιεδάδ δύσκολα χάνουν. Έτσι από νωρίς θα επιχειρήσουν να κάνουν το παιχνίδι τους και να βάλουν από… κάτω τους Ουκρανούς με ένα γρήγορο γκολ. Γενικά και αυτό ισχύει για όλα τα παιχνίδια που προτείνουμε σήμερα 2 ή 3 γκολ, το σκορ την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης σπάνια ξεφεύγει από τα κλασσικά επίπεδα. Εδώ έχουμε «value» μια και «αγοράζουμε» το στοίχημα σε μία υψηλή απόδοση. Πάνω – κάτω τα ίδια ισχύουν και στην αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με τη Γιουβέντους καθώς το 2 η 3 γκολ πληρώνει απόδοση 2.02. Στο G/G και τα έξι τελευταία παιχνίδια της Κοπεγχάγης, ενώ πέρυσι οι δύο ομάδες είχαν ξανά τεθεί αντιμέτωπες με το παιχνίδι στη Δανία να τελειώνει 1-1. Στοίχημα 2 ή 3 γκολ κρατάμε και στην αναμέτρηση Μπενφίκα – Άντερλεχτ σε απόδοση 2.05. Στο G/G τα 4 επίσημα φετινά ματς της Μπενφίκα (όλα για το πορτογαλικό πρωτάθλημα), συνδυασμός με Over 2,5 στα 3/4. Στο μεγάλο παιχνίδι της Τουρκίας μεταξύ Γαλατασαράι και Ρεάλ Μαδρίτης επιλέγουμε το Goal / Goal σε απόδοση 1.65 στην Playbet. Τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της Ρεάλ έχει λήξει G/G με τη «Βασίλισσα» να δείχνει πως είναι ευάλωτη αμυντικά. Πολύ περισσότερο σήμερα που μιλάμε για ένα ματς που γίνεται σε μάι «σκληρή» έδρα, στην οποία η Ρεάλ έχει χάσει δύο φορές στο παρελθόν. Συγκεκριμένα πέρυσι για τα προημιτελικά του θεσμού οι Τούρκοι είχαν επικρατήσει με 3-2. Τέλος κλείνουμε τις προτάσεις μας για το Τσάμπιονς Λιγκ με το No Goal (σ.σ: είναι το αντίθετο του Goal/Goal και επιβεβαιώνεται αν δε σκοράρει καμία από τις δύο ομάδες ή έστω μία) στον αγώνα Βικτόρια Πλζεν – Μάντσεστερ Σίτι σε απόδοση 2.30. Η Σίτι έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τέσσερα φετινά της παιχνίδια και δείχνει πιο έτοιμη «αμυντικά» φέτος από κάθε άλλη χρονιά στην διοργάνωση. Αποφασισμένο να αποδείξει πως είναι μεγάλη ομάδα και στο Τσάμπιονς Λιγκ, το συγκρότημα του Πελεγκρίνι θα τα δώσει όλα για να «προστατέψει» το μηδέν και να πάρει ένα διπλό που θα του δώσει τη δυνατότητα να πάρει προβάδισμα για τη 2η θέση (σ.σ: αν θεωρήσουμε πως η πρώτη είναι καπαρωμένη από την κάτοχο του θεσμού, Μπάγερν).

 Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, συμβουλευτείτε όλες τις Βαθμολογίες ChampionsLeague των Πρωταθλημάτων και ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για ότι συμβαίνει στο Eurobasket 2013.