Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016 15:25

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: "Κύριος στόχος να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα", λέει ο Ν. Γεωργακλής

Γράφτηκε από τον

 

Ο ΑΟ Φαραί ξεπέρασε το εμπόδιο του Αίαντα Καλαμάτας στις διπλές αναμετρήσεις της β' φάσης του Κυπέλλου Μεσσηνίας και πήρε το εισιτήριο για την γ' φάση του θεσμού.

Η πρόκριση ήρθε με νίκη 2-1 στο πρώτο ματς και ισοπαλία 1-1 στον επαναληπτικό, όπου ο ΑΟ Φαραί ήταν τυπικά φιλοξενούμενους στην κοινή έδρα των δύο ομάδων, το γήπεδο «Π. Μπαχράμης».

Στα δύο ματς το συγκρότημα του Νίκου Γεωργακλή έδειξε ότι θέλει δουλειά ακόμη, κάτι λογικό για την εποχή, με τον νεαρό τεχνικό να τονίζει πως ο βασικός στόχος της ομάδας είναι να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α' τοπικής, στις 24 Σεπτεμβρίου. 

"Είμαστε ακόμη στο αρχικό στάδιο, τα πόδια είναι βαριά και σίγουρα δεν βρισκόμαστε στο επιθυμητό στάδιο. Παίζουμε πάντα για τη νίκη και αυτό κάνουμε και στα ματς του Κυπέλλου, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα", τόνισε ο Νίκος Γεωργακλής. 

Από εκεί και πέρα, ο ΑΟ Φαραί την Κυριακή στις 8 μ.μ. θα υποδεχθεί στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης» το Διαβολίτσι, στο πλαίσιο της γ' φάσης του θεσμού. Σε αυτή τη φάση οι αγώνες είναι νοκ άουτ, κάτι που προσδίδει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ματς της Κυριακής, το οποίο αναμένεται εξαιρετικά αμφίρροπο.

Ο Σεφεράσι δεν θα αγωνιστεί καθώς είναι τιμωρημένος. Αντίθετα, ο Κακκαλής, που μετά τον τραυματισμό του έπαιξε μόνο 30 λεπτά στον επαναληπτικό με τον Αίαντα, είναι πλέον πανέτοιμος και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του. 

Ο Μανιάτης μπήκε την Τρίτη στις προπονήσεις ενώ ο Σπανός θα ξεκινήσει αύριο προπονήσεις. Οι δύο παίκτες δεν θα παίξουν την Κυριακή, όμως σιγά σιγά θα ανεβάσουν ρυθμούς ώστε να είναι πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα. 

Πήρε το νεαρό Σταματελόπουλο

Μια ακόμη μεταγραφή ολοκλήρωσε χθες ο ΑΟ Φαραί. Η ομάδα της Καλαμάτας απέκτησε τον 18χρονο επιθετικό Θανάση Σταματελόπουλο ο οποίος έπαιζε στην Στενωσιά.