Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2016 09:55

Ο Τζεμπούρ στον Άρη για τρία χρόνια!

Γράφτηκε από τον
Ο Τζεμπούρ στον Άρη για τρία χρόνια!

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήρθε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης και αφού συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θόδωρο Καρυπίδη συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ειναι γεγονός! Ο Ραφίκ Τζεμπούρ αποτελεί παίκτη του Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια. Μέχρι το καλοκαίρι του 2019 αφού συμφώνησε σε όλα με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο 32χρονος διεθνής επιθετικός ήρθε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης και αφού συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ακολούθως βρέθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίασή του. Με αυτήν επισημοποιήθηκε η κίνηση ματ για το νέο πρωτάθλημα της Football League και όχι μόνο. Ο "τρομοκράτης" ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη όπου ρυθμίστηκαν και οι τελικές λεπτομέρειες μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ραφίκ Τζεμπούρ (Rafik Zoheir Djebbour). Ο 32χρονος αλγερινός διεθνής επιθετικός βρέθηκε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο Ραφίκ Τζεμπούρ, που γεννήθηκε στις 08/03/1984 στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας, στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του καριέρας αγωνίστηκε στη γαλλική Οσέρ (2003-’04) και στη βελγική Λουβιερουάζ (2004-’05).

Το 2005 ήρθε για πρώτη φορά στη χώρα μας για λογαριασμό του Εθνικού Αστέρα. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ατρόμητο, ενώ ακολούθησε ο Πανιώνιος. μΟι πολύ καλές αγωνιστικές του επιδόσεις τον έφεραν το καλοκαίρι του 2008 στην Α.Ε.Κ. Στην ομάδα της Αθήνας αγωνίστηκε αρχικά μέχρι τον Ιανουάριο του 2011, έχοντας συνολικά 72 συμμετοχές και 24 γκολ.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Ολυμπιακός. Στην ομάδα του Πειραιά έπαιξε από τα μέσα της σεζόν 2010-’11 μέχρι το καλοκαίρι του 2013 (80 συμμετοχές και 45 γκολ). Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2015-’16), μετά από 4,5 χρόνια επέστρεψε στην Α.Ε.Κ, ενώ στο διάστημα που προηγήθηκε φόρεσε τη φανέλα της τουρκικής Σίβασπορ (2013), της αγγλικής Νότιγχαμ Φόρεστ (2014) και του Α.Π.Ο.Ε.Λ. (2014-’15).

Το νέο σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αλγερίας (33 συμμετοχές και 5 γκολ)".

«Υπόσχομαι την άνοδο»

Λίγο μετά την υπογραφή συμβολαίου στον Άρη, ο Ράφικ Τζιμπούρ υποσχέθηκε ότι η νέα του ομάδα θα εξασφαλίσει την άνοδο. Αρχικά είπε: «Συναντήθηκα με τον κ. Καρυπίδη. Μου ανέλυσε το πρότζεκτ και πείστηκα απόλυτα. Είμαι πολύ περήφανος που ανήκω στον Άρη. Ξέρω πόσο μεγάλος σύλλογος είναι και τον κόσμο του. Όπου πάω θέλω να δίνω το καλύτερο εαυτό μου. Είμαι άτομο πολύ φιλόδοξο, αρκεί να μην υπάρχει σαμποτάζ. Ξέρετε για εμένα ποιος είμαι. Αν υπάρχει ειλικρίνεια μαζί μου, θα δώσω τα πάντα για τον Άρη».

Για το αν γνωρίζει τον Μπουγκερά: «Ξέρω τον Μπουγκερά. Ξέρω όμως και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ. Υπάρχει πολύ ποιότητα και είμαι χαρούμενος που ανήκω κι εγώ σε αυτή την ομάδα».

Για την υπόσχεση που δίνει στον κόσμο του Άρη: «Στην ΑΕΚ είχε πει ότι ήρθα για να πάρω το κύπελλο. Αυτό που υποσχέθηκα το έκανα. Στον Άρη υπόσχομαι ότι θα ανέβει η ομάδα, Θα πάμε βήμα-βήμα. Για την επόμενη σεζόν δεν μπορώ να μιλήσω. Αυτό που θέλω είναι να βγούμε στην Ευρώπη».

Για όσους λένε ότι δεν έχει ποδοσφαιρικά κίνητρα: «Αν δεν είχα φιλοδοξίες θα ήμουν σε μία χώρα με πολλά λεφτά. Όχι στη Βόρεια Ελλάδα που είναι πιο κρύος ο καιρός».

Για τον θεσμό του Κυπέλλου: «Το Κύπελλο σαφώς και μας ενδιαφέρει. Στόχος είναι η άνοδος. Εφόσον το πετύχουμε αυτό, τότε θα κοιτάξουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θα μιλάμε σε άλλη βάση όταν θα είμαστε στη Σούπερ Λιγκ».

Πηγή: sport24.gr