Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2016 14:51

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΕΡΑΝΗ 3-0: Κυριάρχησαν οι γηπεδούχοι

Γράφτηκε από τον

 

 

Ενας εντυπωσιακός Πανθουριακός έκανε εύκολη υπόθεση το χθεσινό ματς Κυπέλλου με την Εράνη και πήρε εύκολα και δίκαια την πρόκριση για την δ' φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Κυπαρισσία. 

Η ομάδα του Γιώργου Αργυρόπουλου επικράτησε με 3-0, ενώ στο β' ημίχρονο είχε δύο δοκάρια και μερικές κλασικές ευκαιρίες για να φτάσει σε πολύ μεγαλύτερο σκορ απέναντι στους Φιλιατρινούς που πάλεψαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Στο διάστημα αυτό ο Πανθουριακός προηγήθηκε μεν με 2-0 αυτό έγινε όμως επειδή ήταν πιο αποτελεσματικός αφού το ματς ήταν αμφίρροπο. Στο β' ημίχρονο αντίθετα, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα. 

Η Εράνη με κύριο εκφραστή των αντεπιθέσεων της τον δραστήριο Σπυρόπουλο προσπάθησε να αιφνιδιάσει. Στο 10' φώναξε για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Σπυρόπουλο στο όριο της περιοχής (μάλλον ήταν έξω η παράβαση και σωστά δόθηκε φάουλ) ενώ στο 11' ο Κόλλιας καθυστέρησε να κινηθεί στην πορεία της μπάλας σε μια καλή αντεπίθεση.

Ο Πανθουριακός αντίθετα ήταν αποτελεσματικός. Στο 21' μετά από φάουλ του Μουστάκα πετάχτηκε ο Χελάς και με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0.

Στο 37' ο Αθανασόπουλος σταμάτησε σωτήρια το σουτ του Χελά αλλά στο 38' μετά από γέμισμα του Πανταζή ο Σεφεράσι από κοντά πέτυχε το 2-0. 

Η Εράνη θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς αλλά ο Κόλλιας στο 39' καθυστέρησε χαρακτηριστικά να σουτάρει από πολύ καλή θέση ενώ στο 44' ο Καλλιντέρης απόκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Σπυρόπουλου. 

Στο β' ημίχρονο ο Πανθουριακός ήταν σαρωτικός και σε αυτό έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι η Εράνη ρίσκαρε βγάζοντας πολλούς παίκτες μπροστά. 

Στο 58' ο Πανταζής έγινε ο τελικός αποδέκτης μιας εξαιρετικής αντεπίθεσης και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 3-0, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι έπαιζαν μόνοι τους.

Στο 66' ο Καραγιάννης έχασε ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται. Ακολούθησε δοκάρι του Χελά στο 68' και νέα… άχαστη ευκαιρία του Πανταζή στο 71'. Στο 72' ξανά ο Πανταζής έχασε κλασική ευκαιρία και στο 73' ο Καραγιάννης νικήθηκε από τον Αθανασόπουλο στο τετατέτ. Νέο δοκάρι είχε ο Πανθουριακός στο 85' με τον Καραγιάννη με το 3-0 να παραμένει τελικά μέχρι το φινάλε. 

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί η Αθανασοπούλου και η Τσουκάλη.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Καλλιντέρης, Πατσιώτης, Μιγκάκης, Σεφεράσι, Μουστάκας, Καράμπελας, Καραγιάννης, Δασκαλάκης (66' Ηλιόπουλος), Ντόκο (54' Κωνσταντόπουλος), Πανταζής (72' Φιλίππου), Χελάς. 

 

ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Καραχάλιος, Μιχαλόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Αλμπάν, Κώτσος (61' Διονυσόπουλος), Αλεβίζος, Σπυρόπουλος, Δημόπουλος (56' λ.τ. Μητρόπουλος), Κόλλιας, Χρονόπουλος (70' Νικολακόπουλος).