Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 15:18

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: "Ολα τα ματς θα είναι ντέρμπι", εκτιμά ο Β. Κούβαλης

Γράφτηκε από τον

Με ισοπαλία ξεκίνησε η Δόξα Μεγαλόπολης το παρθενικό ταξίδι της ιστορίας της στη Γ' εθνική. Η αρκαδική ομάδα αν και ανέτρεψε  το 0-1 με την Αχαϊκή, δέχτηκε στα τελευταία λεπτά την ισοφάριση.

Το 2-2 αφήνει πικρή γεύση στους γηπεδούχους, οι οποίοι κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

"Μας πείραξε ο τρόπος που χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Μπορούσαμε να έχουμε κάνει ιδανικό ξεκίνημα στην κατηγορία. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μου. Και είμαι σίγουρος ότι όσο περνούν οι μέρες θα γινόμαστε καλύτεροι, γιατί καμία ομάδα αυτή την περίοδο δεν είναι έτοιμη", η αποτίμηση του Βασίλη Κούβαλη για την πρεμιέρα. Ο προπονητής της Δόξας Μεγαλόπολης εκτιμά μάλιστα ότι: "Ολα τα ματς θα είναι ντέρμπι. Αυτό έδειξε η πρώτη αγωνιστική. Δεν υπάρχει για καμία ομάδα εύκολο παιχνίδι στην κατηγορία".

Για επίλογο ο Β. Κούβαλης έστειλε μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο της Μεγαλόπολης: "Θέλουμε περισσότερη στήριξη από τον κόσμο, γιατί είναι το μεγάλο όπλο της ομάδας και φάνηκε και στα περσινά μπαράζ ανόδου".

Επόμενος αντίπαλος για τη Δόξα, το Ζευγολατιό, το οποίο έφυγε προχθές με τους 3 βαθμούς από την Καλαμάτα νικώντας 1-0 τον Τσικλητήρα Πύλου. 

 

Η προετοιμασία για την πρώτη έξοδο στο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει σήμερα, μιας και χθες υπήρχε ρεπό. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται και ο Κοτσαρός που προφυλάχθηκε στην πρεμιέρα και η μοναδική απουσία είναι ο νεαρός Δημητρόπουλος, ο οποίος θα μείνει εκτός για δύο ακόμα εβδομάδες.