Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 16:22

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Εντυπωσίασε με Ηρακλή

Γράφτηκε από τον

Σπουδαία απόδοση έπιασε την Κυριακή το απόγευμα η Αναγέννηση στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή Καλαμάτας στο «Π. Μπαχράμης» και πήρε εύκολα την πρόκριση κερδίζοντας με 6-0 τους «κυανόλευκους».

Η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα έδειξε σε αυτό το ματς ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, ότι βελτιώνεται και δημιούργησε αισιοδοξία εν όψει της συνέχειας.

Ο έμπειρος τεχνικός σχολίασε σχετικά: "Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατό έπιασαν υψηλό επίπεδο απόδοσης. Μου άρεσε ότι συνδυάσαμε όμορφο ποδόσφαιρο και αποτελεσματικότητα, απέναντι σε μια ομάδα που την είχα δεν απέναντι στην Ομόνοια και ήταν πάρα πολύ καλή. 

Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμη. Χρειάζεται σοβαρότητα και προσπάθεια είτε κάνουμε προπόνηση, είτε παίζουμε με αδύναμη ομάδα είτε με την πιο δυνατή».

Αγωνιστικά, ο Αναγέννηση έχει πλέον μπροστά της το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟ Φαραί. Το ματς θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο (4.30 μ.μ.) και θα είναι νοκ άουτ με την Αναγέννηση να στοχεύσει στην πρόκριση που θα την φέρει στους «4» του Κυπέλλου Μεσσηνίας. 

 

Ο Δασκαλάκης αντιμετώπισε ένα τραυματισμό τις προηγούμενες μέρες όμως ξεκίνησε προπονήσεις και λογικά θα είναι έτοιμος για το ματς του Σαββάτου.