Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016 16:56

Πρωτάθλημα χωρίς συγκινήσεις;

Γράφτηκε από τον

Πικρή γεύση άφησε στον Τσικλητήρα η πρεμιέρα στη Γ' εθνική.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Πύλου γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Ζευγολατιό, που επίσης πρωτοεμφανίζεται στις εθνικές κατηγορίες. Μία ακόμα πρωτάρα, η Δόξα Μεγαλόπολης αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με την Αχαϊκή, ενώ τα βαριά χαρτιά του 3ου ομίλου Παναχαϊκή και Φωστήρας ξεκίνησαν με το.. δεξί κόντρα σε Παναργειακό και Αμαλιάδα, αντίστοιχα. 

Ακόμα βέβαια δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα, μιας και καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Το φετινό πρωτάθλημα της Γ' εθνικής δεν προμηνύεται πάντως και τόσο.. .συναρπαστικό με δεδομένο ότι προβιβάζεται μόνο μία ομάδα από κάθε όμιλο και υποβιβάζεται επίσης μία, με εξαίρεση τον 2ο όμιλο όπου θα αποχαιρετήσουν δύο ομάδες την κατηγορία.

Με άλλα λόγια από ένα σημείο και μετά, οι περισσότεροι μονομάχοι  θα έχουν ξεμείνει από στόχους.

Για τον Τσικλητήρα το ζητούμενο είναι να μην μπλέξει σε περιπέτειες παραμονής και βασική προϋπόθεση αποτελεί η αξιοποίηση της έδρας.  Πέρυσι το γήπεδο της Πύλου ήταν το μεγάλο "όπλο" στην πορεία για την άνοδο, αλλά για την ώρα το στερείται λόγω εργασιών για την τοποθέτηση χλοοτάπητα. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η ήττα στην πρεμιέρα οφείλεται ότι αγωνίστηκε χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική του έδρα.