Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016 15:39

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: "Πάθος και θέληση έφεραν την πρόκριση», τονίζει ο Μ. Σκαρπαλέζος

Γράφτηκε από τον

 

 

Ενας εντυπωσιακός Αστέρας Μικρομάνης κατάφερε το περασμένο Σάββατο να κερδίσει με 4-2 τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Μεσσηνίας, όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την "Μαύρη Θύελλα" (4.30 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού). 

Αρχικά ο Χανδριναϊκός είχε αποκλείσει τον Ακρίτα Κορώνης σε μια συγκλονιστική σειρά αγώνων, όπου βρέθηκε να χάνει 3-0 στο πρώτο ματς στην Κορώνη, για να μειώσει τελικά σε 3-2. Στον επαναληπτικό βρέθηκε πάλι πίσω στο σκορ αλλά έκανε την ανατροπή και με νίκη 2-1 πήρε την πρόκριση.

Το Σάββατο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό Καλαμάτας της Α' τοπικής και πήρε την νίκη - πρόκριση κερδίζοντας με 4-2.

Ο προπονητής της ομάδας της Μικρομάνης Μιχάλης Σκαρπαλέζος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τα εώς τώρα αποτελέσματα, ενώ μίλησε για φετινό στόχο στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής αλλά και το ματς με την Καλαμάτα. 

"Το ματς με τον Ολυμπιακό πιστεύω ότι κρίθηκε στο πάθος και τη θέληση που είχαμε και πήραμε μια σημαντική πρόκριση πηγαίνοντας για πρώτη φορά στους 8 του κυπέλλου. Εχουμε μπροστά μας ένα ιστορικό παιχνίδι με την Καλαμάτα όπου θα παίξουμε ελεύθερα γνωρίζοντας την δυναμικότητα του αντιπάλου. Κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα όπου θα στοχεύσουμε στην παραμονή μας στην κατηγορία».

 

Αγωνιστικά, στο ματς του Σαββάτου ο Χανδριναϊκός θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Γιάννη Σταθόπουλο και Παναγιώτη Καρδάση, ενώ θα λείψει και ο Μπαράι που μόλις χθες ξεκίνησε την στρατιωτική του θητεία.