Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 13:19

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σε ρυθμούς πρωταθλήματος

Γράφτηκε από τον

 

Η Καλαμάτα είχε εύκολο έργο και απέναντι στον Αστέρα Μικρομάνης το περασμένο Σάββατο καθώς επικράτησε με 7-0 και πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

Είχε προηγηθεί η πρόκριση με 5-1 εκτός έδρας απέναντι στο Δώριο και στην πρώτη φάση η πρόκριση με μια νίκη (3-0) και μια ισοπαλία (2-2) στην διπλή αναμέτρηση με τον Τέλλο Άγρα.

Το Κύπελλο και οι διπλές αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης με την Ανδρούσα μπορούν πλέον να περιμένουν καθώς τα ματς θα γίνουν στις 16 Νοεμβρίου στην Ανδρούσα και στις 14 Δεκεμβρίου ο επαναληπτικός στην Καλαμάτα.

Η προσοχή πλέον πέφτει στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και στην εντός έδρας πρεμιέρα του Σαββάτου (4.30 μ.μ.) με τον Τέλλο Άγρα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Ένα ματς στο οποίο η Καλαμάτα θα στοχεύσει σε νίκη και καλή εμφάνιση ώστε να μπει με το δεξί και στο πρωτάθλημα και να δείξει από νωρίς ότι αυτή θα έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου και την επιστροφή στην Γ' εθνική.

Χθες είχε προγραμματιστεί φιλικό δίτερμα με τον Μεσσηνιακό το οποίο όμως αναβλήθηκε προκειμένου να παρευρεθούν μέλη των «μελανόλευκων» στην κηδεία του νεαρού παίκτη της Βέργας Σωτήρη Νικολακόπουλου που έφυγε άδικα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 14 ετών. Μια θλιβερή είδηση που φυσικά προκάλεσε μεγάλη θλίψη και στην οικογένεια της "Μαύρης Θύελλας", όπως και σε όλο το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο.

 

Σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον Τέλλο Άγρα. Ο Μπεγέτης προφυλάχθηκε για προληπτικούς λόγους στο ματς με τον Αστέρα Μικρομάνης αφού προερχόταν από τραυματισμό όμως σήμερα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις και θα είναι στην διάθεση των Ελβιο Μάνα και Τάσου Χατζηαγγελή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η Καλαμάτα θα αγωνιστεί πάνοπλη κόντρα στον Τέλλο Άγρα.