Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 11:32

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Σημαντικός βαθμός, αλλά υπάρχει πικρία", λέει ο Κακαλέτρης για την ισοπαλία στη Θήβα

Γράφτηκε από τον

Στο ποδόσφαιρο, ως γνωστόν, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος και ο Τσικλητήρας Πύλου για δεύτερη σερί αγωνιστική, παρότι ανώτερος από τον αντίπαλό του, δεν παίρνει αυτό που αξίζει.

Η μεσσηνιακή ομάδα βρέθηκε προχθές στη Θήβα μια… ανάσα από την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη Γ' εθνική. Ο Ευσταθίου όμως με γκολ στο 90' ισοφάρισε το γκολ του Γραμματικόπουλου στο 60' και το 1-1 αφήνει πικρή γεύση στον Τσικλητήρα.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά είχε βαθμολογικό όφελος, μιας και στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα με 1-0 από το Ζευγολατιό.  Στα θετικά και ότι παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με την αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Μεσσηνίας Νίκος Κακαλέτρης μιλώντας στο "Notosport" για το προχθεσινό ματς είπε: "Είναι σημαντικός ο εκτός έδρας βαθμός, αλλά υπάρχει πικρία γιατί ήμασταν πολύ κοντά στο να πάρουμε το τρίποντο. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τέλος και το πληρώσαμε. Η ομάδα ήταν βελτιωμένη και μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι".

Η προσοχή πλέον στρέφεται στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Δόξα Μεγαλόπολης, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.. 

Και αυτό γιατί στο γήπεδο της Πύλου έχει τοποθετηθεί χλοοτάπητας και το γήπεδο θα είναι έτοιμο προς χρήση την 5η αγωνιστική με τη Βάρδα.

 

Εκτός πλάνων παραμένει ο Κωστής, ενώ μέσα στην εβδομάδα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Παναγόπουλου που τραυματίστηκε στο κεφάλι στο πρόσφατο ματς και μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο,  απ' όπου πήρε αργότερα εξιτήριο.