Δευτέρα, 19 Σεπτέμβριος 2016 20:16

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1: Δεύτερη ισοπαλία για τους Αρκάδες

Γράφτηκε από τον
ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 1-1: Δεύτερη ισοπαλία για τους Αρκάδες

 

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε στη Μεγαλόπολη η Δόξα, που χθες το απόγευμα έμεινε στο 1-1 με τον Α.Ο. Ζευγολατιού Κορινθίας.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης θα μπορούσε να φύγει από τον αγώνα με τους τρεις βαθμούς, αν ο διαιτητής Ντουμιτρέσκου (ΕΠΣ Πειραιά) δεν τις ακύρωνε δύο γκολ στο β' ημίχρονο, καθώς επίσης και για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε.

Οι γηπεδούχοι που είχαν την υπεροχή στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους και στις αρχές του β' ημιχρόνου, κατόρθωσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όμως η Δόξα αντέδρασε και μετά από σχεδόν 15 λεπτά έφτασε στην ισοφάριση. Θα μπορούσαν να σκοράρουν σε δύο άλλες περιπτώσεις, στο 17' όταν σε σέντρα του Ρήγα, ο Χρυσαφίδης έκανε την κεφαλιά, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια οι αμυντικοί της Δόξας έδιωξαν σε κόρνερ. Το δεύτερο δοκάρι ήταν στα τελευταία λεπτά (κάθετο). Καλή ευκαιρία για γκολ είχε στο 28' ο Ρήγας όταν με απευθείας φάουλ προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Μακρυωνίτης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο σκορ προηγήθηκε το Ζευγολατιό στο 51ό λεπτό με κοντινό πλασέ του Βιτάλη. Η Δόξα απάντησε στο 66' με τον Πρίκα, που είχε μπει αλλαγή στο ματς. Ο επιθετικός της Δόξας με ωραία ενέργεια απέφυγε έναν αμυντικό και με το δεξί - παρότι είναι αριστεροπόδαρος - έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας έτσι το 1-1.

Τα ακυρωθέν γκολ

Στο 5' οι Δ. και Ν. Λυμπερόπουλος άλλαξαν την μπάλα ύστερα από κόρνερ και ο πρώτος έκανε τη σέντρα στην περιοχή για τον Βασιλείου ο οποίος με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα με τον διαιτητή να το ακυρώνει. Στο 60' σε προσπάθεια της Δόξας ο Τσέλιος προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα, όμως του έφυγε μέσα από τα χέρια και ο Κατσαρός με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. Ο βοηθός πήγε στη σέντρα, αλλά ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ.

Φωνές για πέναλτι

Στο 70' η Δόξα φώναξε για πέναλτι, όταν ο Πρίκας ανατράπηκε μέσα  στην περιοχή από αμυντικό, αλλά ο διαιτητής δεν είδε παράβαση και έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Διαιτητής ήταν ο Ντουμιτρέσκου με βοηθούς τους Χαλβατζάκο και Αλεξόπουλο από την ΕΠΣ Πειραιά.

ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ: Τσέλιος, Βιδάλης, Παινέσης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Μαλαχάτης, Κλαδάκης, Ρήγας, Χρυσαφίδης, Ευθυμιάδης, Κουσελάς.

 

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυωνίτης, Αθανασιάδης (80' Γιαννόπουλος), Πέπα (55' Κατσαρός), Παναγιωτόπουλος, Βασιλείου, Αντώνακας, Χ. Δρόσος (57' Πρίκας), Νάνος, Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.