Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016 14:34

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μόνο νίκες στο Κύπελλο Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μόνο νίκες στο Κύπελλο Μεσσηνίας

 

Η Ανδρούσα συνέχισε το Σάββατο το απόγευμα την νικηφόρο πορεία της στο Κύπελλο Μεσσηνίας καθώς επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας του Χανδριναϊκού και εξασφάλισε την είσοδο της στους «4» του θεσμού για πρώτη φορά.

Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο που βρήκε τις ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα, στο δεύτερο ημίχρονο η Ανδρούσα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και με δύο γκολ του Βλαχόπουλου και ένα του Κάλλα έφτασε δίκαια στην νίκη - πρόκριση με το καθαρό σκορ 3-0. 

Μια σημαντική επιτυχία για την ομάδα της Ανδρούσας που στην ημιτελική φάση θα κληθεί να αντιμετωπίσει την "Μαύρη Θύελλα" σε διπλή αναμέτρηση, πρώτα στην Ανδρούσα στις 16 Νοεμβρίου και στην συνέχεια στον επαναληπτικό στην Καλαμάτα, στις 14 Δεκεμβρίου. 

Η νίκη που πέτυχε το Σάββατο η Ανδρούσα ήταν η τέταρτη σε ισάριθμα ματς στο θεσμό. Μάλιστα το συγκρότημα του Σπύρου Τσίκινη δεν έχει δεχθεί ακόμη γκολ ενώ έχει πετύχει 9 τέρματα. Πριν το 3-0 επί του Χανδριναϊκού είχε προηγηθεί το 1-0 επί του Παμίσου και οι δύο νίκες με 2-0 και 3-0 απέναντι στην ΑΕ Αβίας. 

Τα δείγματα στο Κύπελλο είναι απόλυτα θετικά λοιπόν ωστόσο ο Σπύρος Τσίκινης βάζει τέλος στα πανηγύρια και από χθες κιόλας ζήτησε από τους παίκτες του να στραφούν αποκλειστικά στο πρωτάθλημα που ξεκινά την Κυριακή με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στην Κυπαρισσία. 

"Πήγαμε καλά στα ματς του κυπέλλου όμως τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το πρωτάθλημα. Ξεκινάμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα», σχολίασε ο έμπειρος τεχνικός. 

 

Αγωνιστικά, ο Βασιλογιαννακόπουλος αντιμετωπίσει ένα τραυματισμό και εντός της εβδομάδας θα φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής στην Κυπαρισσία.