Παρασκευή, 23 Σεπτέμβριος 2016 11:58

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Πίστη για τρίποντο με Δόξα Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από τον

 

Το πρώτο ματς του Τσικλητήρα Πύλου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη, αφού οι Μεσσήνιοι είχαν χάσει στην πρεμιέρα με 1-0 από τον ΑΟ Ζευγολατιού.

Ακολούθησε ο πρώτος βαθμός της Μεσσηνιακής ομάδας στην Γ' εθνική στο παιχνίδι στη Θήβα, όπου μάλιστα οι Μεσσήνιοι ισοφαρίστηκαν στο φινάλε του αγώνα. 

Η συνέχεια περιλαμβάνει το ματς με την Δόξα Μεγαλόπολης που θα γίνει την Κυριακή και πάλι στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας (4.30 μ.μ.) αφού το γήπεδο της Πύλου (στο οποίο τοποθετήθηκε χλοοτάπητας) δεν είναι ακόμη έτοιμο.

Οι Μεσσήνιοι αισιοδοξούν πως αυτή τη φορά θα είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν και θα πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη στην ιστορία της ομάδας στην Γ' εθνική. 

Η χθεσινή προπόνηση έγινε στη Χώρα ενώ αγωνιστικά ο Νίκος Κακαλέτρης δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Ακη Κωστή. 

Κάλεσμα για αιμοδοσία

Ο Τσικλητήρας Πύλου υποστηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο της Πύλου. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

"Την Κυριακή 9/10 από τις 10:00 έως τις 14:00 συνεισφέρουμε όλοι στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Πύλου...Η προσφορά του αίματος για τη σωτηρία των συνανθρώπων μας αποτελεί υπέρτατη πράξη αγάπης, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αξία ζωής. Δέκα λεπτά από το χρόνο μας και 400 κ.ε. αίμα από τα 6 λίτρα που διαθέτουμε είναι αρκετά για να σώσουν έναν συνάνθρωπό μας σε μια δύσκολη στιγμή".

 

την αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Κυριών Πύλου σε συνεργασία με τον Γενικό Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου - Νέστορος ενώ, πέρα από τον Τσικλητήρα, την στηρίζουν οι ΝΟ Πύλου, Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Πύλου, Σύνδεσμος επιχειρήσεων Τουριστικής Ανάπτυξης Πύλου, το Πυροσβεστικό Σώμα, η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.