Κυριακή, 22 Σεπτέμβριος 2013 16:07

Αδικη ήττα (1-0) στο Μεσολόγγι για το Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
Αδικη ήττα (1-0) στο Μεσολόγγι για το Μεσσηνιακό

Με το… αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής ο Μεσσηνιακός. Η καλαματιανή ομάδα παρουσία 500 φιλάθλων ηττήθηκε στο Μεσολόγγι με 1-0 από την ομώνυμη ομάδα, αλλά βάση εικόνας αγώνα και ευκαιριών, άξιζε τουλάχιστον το βαθμό στην πρεμιέρα.


Βλέπετε, δέχτηκε ένα γκολ στην εκπνοή του α' μέρους από καθαρή ατυχία και στην επανάληψη κυριάρχησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ενώ στο 93' φωνάζει για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε χέρι του αμυντικού Ξευγένη.
Ο Δημήτρης Τσάκωνας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και πιστεύει ότι με ανάλογες εμφανίσεις θα έρθουν και τα αποτελέσματα.
Το πρώτο ημίχρονο στο Μεσολόγγι ήταν ισορροπημένο, χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με εξαίρεση το πλασέ του Νάκου στο 25' που απέκρουσε ο Κυριακόπουλος.

Σκόραρε ο Σαραντόπουλος!

Και ενώ όλα έδειχναν λοιπόν ότι το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί ισόπαλο, οι γηπεδούχοι σκόραραν ανέλπιστα στην εκπνοή. Συγκεκριμένα ο Δασκαλάκης ετοιμάζεται να εκτελέσει ένα φάουλ για το Μεσσηνιακό, όμως γλιστρά στην εκτέλεση με συνέπεια η μπάλα να μην φύγει με δύναμη και στην αντεπίθεση έγινε το 1-0.
Σκόρερ ο πρώην παίκτης της "Μαύρης Θύελλας" Αγγελος Σαραντόπουλος με πλασέ.

Φουλ επίθεση στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο μέρος η είσοδος των Ταχματζίδη και Σπανού αντί των Μπαστακού και Χελά, έδωσε πνοή στο Μεσσηνιακό που από το ξεκίνημα ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης.  Οι Τσουλάκος, Βιτάλι συνέθεσαν το δίδυμα στην επίθεση, οι Ταχματζίδης, Μπεγέτης ήταν στις πτέρυγες και αμυντικά χαφ οι Αργυρόπουλος και Σπανός.
Ο Μεσσηνιακός είχε καλύτερη φυσική κατάσταση και έκλεισε το Μεσολόγγι στα καρέ του.
Στο 54' ο Βιτάλι πλάσαρε υπό την πίεση του Ανυφαντή, αλλά ο Ρόκος απέκρουσε με διπλή προσπάθεια.
Στο 60' ο Αργυρόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.
Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 80' με το Βιτάλι, το σουτ του οποίου δεν κατέληξε στα δίχτυα λόγω του… Δενδρινού στον οποίο χτύπησε η μπάλα.
Ο Μεσσηνιακός πίεζε ασφυκτικά για την ισοφάριση και στο 82΄ η κεφαλιά του Τσουλάκου έγλειψε το δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή στο 87'.
Στις καθυστερήσεις η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ξευγένη, αλλά ο Τζουανόπουλος από την Αχαϊα δεν υπέδειξε την άσπρη βούλα και έτσι το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:  Ρόκος, Μπούρος, Ανυφαντής, Καβαλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Μιχαλόπουλος (50' Ξευγενής), Αρώνης, Πέντσας, Νάκος, Σαραντόπουλος (85' Τσιούνης).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Κυριακόπουλος, Νινιός (75' Κουλουράς), Μπαστακός (46' Σπανός), Κουρεντζής, Μπιμπίρης, Μπεγέτης, Αργυρόπουλος, Χελάς (46' Ταχματζίδης), Βιτάλι, Τσουλάκος, Δασκαλάκης.


Source: http://www.eleftheriaonline.gr/notosport/football/item/1548-kalamata-varda

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ