Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2016 14:54

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-0: Σπουδαία νίκη στην επιστροφή στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

 

Ιδανικό ξεκίνημα στην επιστροφή της στην Α' τοπική μετά από 4 χρόνια έκανε το απόγευμα του Σαββάτου η Α.Ε. Αβίας που νίκησε με 2-0 τον Εθνικό Μελιγαλά στο γήπεδο της ΕΠΣΜ.

Η ομάδα του Κάμπου ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο και σε αυτό το διάστημα κατάφερε να βρει δίχτυα δύο φορές και αυτό αποδείχθηκε αρκετό για να αρχίσει με το δεξί τους επίσημους αγώνες της στο φετινό πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Ο εθνικός Μελιγαλά, αν και βρέθηκε στο α' μέρος πίσω στο σκορ, δεν παράτησε το παιχνίδι, ανέβασε την απόδοση του, στην επανάληψη, πίεσε την αντίπαλο του και είχε καλές ευκαιρίες για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως παρά τις προσπάθειες των παικτών του, οι γηπεδούχοι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους και πήραν το πρώτο τους τρίποντο.

Φάσεις - γκολ

Στο 5' σουτ του Κορμπή μέσα από την περιοχή απέκρουσε ο Δημητρέλης. Στο 15' ο Γεωργικός πλάσαρε από καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 25' ο Καραματσούκης με πλασέ από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 42' ο Παγώνης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 50' από πλασέ του Παγώνη η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 66' και στο 70' σε ισάριθμες σέντρες του Χότζα ο Μουρούσιας προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά (στην 1η) και σουτ (στη 2η), αλλά και στις δύο περιπρώσεις απέκρουσε ο Κολοκούβαρος. Στο 72' πάσα του Μουρούσια για τον Ζάγουρα, που σούταρε για να αποκρούσει ο Κολοκούβαρος.

Στη συνέχεια ο Εθνικός είχε άλλες δύο καλές φάσεις για γκολ με τους Καρύδη και Καρατζούλια. Το σουτ του Καρύδη απέκροσυε ο Κολοκούβαρο, ενώ η μπάλα από το σουτ του Καρατζούλια πέρασε λίγο άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Γκλίκα, Λυκουρέζος, Τζανετέας, Βαβαρούτσος, Αποστολίδης, Γεωργαντάς, Γεωργίκος, Καραματσούκης (46' Φουρναράκος), Κορμπής (80' Γιαννέας), Παγώνης (85' Αλντέσκου).

ΕΘΝΙΚΟΣ MEΛΙΓΑΛΑ: Δημητρέλης, Αλεβίζος (65' Μουρούσιας), Φέστας, Καρύδης, Σίνος, Γεωργόπουλος, Καρατζούλιας, Κανελλόπουλος, Σαραντόπουλος, Χότζα, Ζάγουρας.

Διπλή χαρά για Μουρούσια

Διπλή χαρά χθες για τον έμπειρο επιθετικό του Εθνικού Μελιγαλά Ηλία Μουρούσια, ο οποίος ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Μαίρη Τούντα. Μάλιστα μετά την τελετή του γάμου, ακολούθησε και η βάπτιση του 13,5 μηνών γιου του Κωνσταντίνου, που έγιναν στον Ιερό Ναό Γενέσιων της Θεοτόκου (Ξενώνες ΠΟΛΑ) στο Αρχοντικό Αβίας.