Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 12:15

Συνέχισε την παράδοση στην πρεμιέρα ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

 

 

Η παράδοση που θέλει τον Πάμισο να ξεκινά με το... δεξί στην Α' τοπική συνεχίστηκε και φέτος.

Η ομάδα της Μεσσήνης έκανε το "4 στα 4" σε πρεμιέρα, από την χρονιά δηλαδή που υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα. Η αρχή έγινε τη σεζόν 2013-14, όταν επικράτησε εντός έδρας με 5-1 της Μεθώνης. Ακολούθησαν δύο διπλά. Το 2014-15 στο Δώριο (0-3) και το 2015-16 στη Σπερχογεία (0-7). Και προχθές οι Νησιώτες νίκησαν ενώπιον του κοινού τους με 4-1 τον Αστέρα Αρφαρών. Το ζητούμενο βέβαια είναι να υπάρξει και συνέχεια, γιατί για παράδειγμα και πέρυσι ο Πάμισος ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, αλλά στο τέλος είδε τον Τσικλητήρα Πύλου να παίρνει τον τίτλο.

Το πρωτάθλημα δεν είναι φέτος στόχος του Παμίσου, αλλά να χτίσει μια ομάδα που στο μέλλον θα στηρίζεται σε δικά της παιδιά και θα πρωταγωνιστεί. 

Η ευκαιρία των ταλέντων

Γι' αυτό το λόγο η πρώτη κίνηση της νέας διοίκησης το καλοκαίρι ήταν να προσλάβει τον Αλέξη Μαντζούνη, ο οποίος έγραψε ιστορία με την Κυπαρισσία (κατακτώντας αήττητος το πρωτάθλημα) και είναι ένας προπονητής που αναδεικνύει τα ταλέντα. Ενδεικτικό ότι κόντρα στον Αστέρα Αρφαρών έδωσε φανέλα βασικά σε τρία παιδιά από την ακαδημία (Χαραλαμπόπουλος, Μάρκου, Παπαδόπουλος), οι οποίοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ο Πάμισος με την εμφάνισή του άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια και συνάμα πήρε ψυχολογική ώθηση.

 

"Είναι σημαντικό ότι ξεκινάς στην έδρα του με το δεξί, ειδικά όταν άτυπα είσαι το φαβορί. Η νίκη δεν ήταν τόσο εύκολη, όσο δείχνει το σκορ. Δεν παύει όμως να είναι μια ευρεία νίκη και τα δύο γκολ στο τέλος αφήνουν γλυκιά γεύση. Είμαστε μια νέα ομάδα με πολλά νέα παιδιά και οι τρεις βαθμοί μας δίνουν ψυχολογία", το σχόλιο του Αλέξη Μαντζούνη για την πρεμιέρα. Ο προπονητής του Παμίσου εφιστά πλέον την προσοχή των παικτών του στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Εράνη.