Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2016 15:10

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Ψάχνει σταθερότητα στην άμυνα

Γράφτηκε από τον

 

Με… άδεια χέρια έφυγε την Κυριακή από το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας η Δόξα.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης γνώρισε την πρώτη της ήττα στον τρίτο όμιλο της Γ' εθνικής με 3-1 από τον Τσικλητήρα Πύλου Είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες εντός με Αχαϊκή (2-2) και εκτός με Ζευγολατιό (1-1). Σε όλα τα παιχνίδια λοιπόν οι Αρκάδες βρήκαν δίχτυα, αλλά δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν. Μάλιστα και στις τρεις αναμετρήσεις κυνηγούσαν το σκορ και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει στη συνέχεια.

Ο Βασίλης Κούβαλης ζητά από τους παίκτες του να ξεχάσουν τον Τσικλητήρα Πύλου, μιας και ακολουθεί ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς. Η Δόξα θα υποδεχτεί την Κυριακή τη Βάρδα, η οποία μετρά το απόλυτο και οδηγεί την κούρσα. Για τον τεχνικό της Δόξας πάντως όλα τα ματς είναι δύσκολα και στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

"Παίζουμε με την πρωτοπόρο του ομίλου και θα τα δώσουμε όλα για τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και με τον Τσικλητήρα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Εχουμε όμως περιθώρια βελτίωσης", λέει χαρακτηριστικά ο Β. Κούβαλης, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους παίκτες.