Πέμπτη, 29 Σεπτέμβριος 2016 18:59

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Ζητείται βελτίωση και… νίκη με Α.Ο. Φαραί

Γράφτηκε από τον

Με το… αριστερό μπήκε στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής ο Εθνικός.

Η ομάδα του Μελιγαλά γνώρισε το Σάββατο την ήττα με 2-0 από την Α.Ε. Αβίας, με το σκορ να έχει διαμορφωθεί μάλιστα από το πρώτο ημίχρονο. Ο Εθνικός παρουσίασε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο, ειδικά στο πρώτο μέρος και μοιραία ηττήθηκε.

"Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαμε. Ολη η ομάδα ήταν σε κακή μέρα. Στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική, πιέσαμε για ένα γκολ που θα μας έβαζε στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε", το σχόλιο του Γιάννη Αντωνόπουλου (φωτό) για την πρεμιέρα. Ο προπονητής του Εθνικού ζητά από τους παίκτες του να ξεχάσουν την Αβία, μιας και ακολουθεί ένα δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Α.Ο. Φαραί. Η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τους γηπεδούχους, αλλά για να έρθει θα πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι.

"Πρέπει να μην ξανακάνουμε τέτοια εμφάνιση. Ο Α.Ο. Φαραί είναι μια πολύ καλή και επιθετική ομάδα. Θέλει προσοχή και ιδιαίτερη σοβαρότητα για να κερδίσουμε", λέει ο Γ. Αντωνόπουλος. 

 

Αγωνιστικά, ο Θανόπουλος εξέτισε την ποινή του, ενώ ο Μουρούσιας ακολουθεί πλέον κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, όπως και ο Λάγιος. Ετσι ο Εθνικός θα παραταχθεί με ιδανική 11άδα την προσεχή Κυριακή στο Μελιγαλά.