Παρασκευή, 30 Σεπτέμβριος 2016 12:17

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Δύσκολο τεστ στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

 

Η Καλαμάτα ξεκίνησε με εύκολη νίκη (3-1) επί του Τέλλου Άγρα το πρωτάθλημα της Α' τοπικής και πλέον ετοιμάζεται για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της.

Μάλιστα η έξοδος στην ισχυρή Κυπαρισσία (Κυριακή 4.30 μ.μ.) θα είναι μια από τις πιο δύσκολες της χρονιάς, οπότε το ματς θα αποτελέσει ένα δυνατό τεστ για την "Μαύρη Θύελλα". Η ομάδα της Καλαμάτας θεωρείται ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και με ενδεχόμενο διπλό στην Κυπαρισσία θα δείξει από νωρίς σε όλους ότι δίκαια έχει πάρει αυτόν τον άτυπο τίτλο. 

Στόχος λοιπόν των «μελανόλευκων» είναι να περάσουν χωρίς απώλειες από την Κυπαρισσία, γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο, κάτι που επισήμανε και ο εκ των τεχνικών της ομάδας Εβνιο Μάνα. 

Αγωνιστικά, η Καλαμάτα θα πάει στην Κυπαρισσία χωρίς τους τραυματίες Κοτυντάνη, Κουκούτρη ενώ δύσκολη θεωρείται και η συμμετοχή του Βασιλόπουλου. 

Μαζί με τον κόσμο

Από την άλλη, η Καλαμάτα θα πάει στην Κυπαρισσία έχοντας τη στήριξη των φιλάθλων της καθώς η Λέσχη Φιλάθλων Καλαμάτας διοργανώνει εκδρομή. Η σχετική ανακοίνωση της αναφέρει: 

 

"Ο Σύνδεσμος ενημερώνει όσους επιθυμούν ότι διοργανώνεται εκδρομή την Κυριακή για τον αγώνα ΑΟ Κυπαρισσία - Καλαμάτα. Πρέπει όλοι να είμαστε εκεί δίπλα στην ομάδα μας. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι την Παρασκευή στα τηλέφωνα 6944 809208 (Σταύρος), 6938 948344 (Γιώργος).