Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 20:39

"Να λειτουργήσει αφυπνιστικά και συσπειρωτικά", λέει για την ήττα από τη Βάρδα ο Κακαλέτρης

Γράφτηκε από τον

Με το… αριστερό μπήκε η Καλαμάτα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής και αναμφίβολα η ήττα από τον ΠΑΟ Βάρδας ήταν εκτός προγράμματος.

Εκτός από το γηπεδικό πρόβλημα, αλλά και τις απουσίες ένας ακόμη ανασταλτικός παράγοντας ήταν η δυστοκία που είχε η τοπική μας ομάδα, που έπεσε μάλιστα πάνω σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα.
Οπως ήταν λογικό η σημερινή ημέρα δεν ήταν και η καλύτερη για τον Νίκο Κακαλέτρη και τους παίκτες του που συζήτησαν για τις αιτίες της ήττας και μίλησαν για την επόμενη μέρα.
"Δεν ξεκινήσαμε με τον επιθυμητό τρόπο και σίγουρα δεν είχαμε φανταστεί ποτέ αυτή την έκβαση. Πληρώσαμε την επιθετική μας δυστοκία σε μεγάλο βαθμό. Σε αυτή την κατηγορία όπως σκοράρει πρώτος έχει μεγάλο πλεονέκτημα, μιας και τα πιο πολλά ματς είναι "κλειστά". Αυτή η ήττα πρέπει να δράσει αφυπνιστικά και συσπειρωτικά για μας και να μας γίνει μάθημα. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και πρέπει να ξεχάσουμε πολύ γρήγορα αυτό το αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε στο ματς με την Κόρινθο, που ελπίζω και εύχομαι να γίνει στο Στάδιο", δήλωσε στο "Ν" ο τεχνικός της Καλαμάτας.
Σε ότι αφορά το τελευταίο ζήτημα που έθιξε στις δηλώσεις του ο καλαματιανός τεχνικός, υπάρχει βεβαιότητα πως η "Μαύρη Θύελλα" δεν θα χρειαστεί να… ξενιτευτεί για δεύτερη φορά και πως πράγματι το παιχνίδι με την Κόρινθο την Κυριακή θα γίνει στη φυσική της έδρα, στο Δημοτικό Στάδιο.
Ο δήμος Καλαμάτας και ο πρόεδρος του αθλητικού φορέα Γιάννης Αδαμόπουλος έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε το Στάδιο να πάρει την άδεια καταλληλότητας και να λυθεί το πρόβλημα.
Αύριο το πρωί θα ξεκινήσουν από συνεργεία οι εργασίες που αφορούν τουαλέτα ΑμεΑ, βελτιώσεις στη φυσούνα, πυρασφάλεια, βελτιώσεις στο δίχτυ προστασίας στη βόρεια εξέδρα και αρκετές άλλες εργασίες. Μάλιστα την Τετάρτη το μεσημέρι θα συνέλθει η επιτροπή αδειοδοτήσεων και θα γνωμοδοτήσει για τις απαιτούμενες εργασίες. Στο Στάδιο θα βρεθούν συγκεκριμένα εκπρόσωποι από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, την ΕΠΣ Μεσσηνίας και φυσικά θα παραστεί και ο Γιάννης Αδαμόπουλος από τη δημοτική αρχή Καλαμάτας.
Από εκεί και πέρα θέμα έχει δημιουργηθεί και με τα δελτία των Οντσβόνγκ, Τσιρίλο και Παύλοβιτς που δεν έχουν εκδοθεί ακόμη και είναι άγνωστο το πότε θα γίνει αυτό…
Πάντως οι δύο πρώτοι είναι έτοιμοι από αγωνιστικής πλευράς μιας και ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όπως και ο Αλιού που είχε ένα χτύπημα στο γόνατο και χθες προπονήθηκε κανονικά.
Αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή των Γεωργακόπουλου, Κάνιστρα και Κωνσταντόπουλου που παραμένουν τραυματίες.