Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος 2013 20:09

Στα... πόδια του Παμίσου η πρόκριση στα ημιτελικά

Γράφτηκε από τον

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στους "4" του κυπέλλου Μεσσηνίας έχει ο Πάμισος, μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Σπερχογεία στο γήπεδο "Π. Γεωργανάς". Οι Νησιώτες θα δώσουν τη ρεβάνς στη Μεσσήνη και ευνοούνται και με ισοπαλία χωρίς τέρματα και φυσικά με οποιοδήποτε σκορ νίκης. 

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος παραδέχεται ότι ο Πάμισος κρατά πλέον την τύχη στα… πόδια του. Τονίζει όμως ότι: "Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι ένα παιχνίδι κυπέλλου και πρέπει να παρουσιαστούμε πιο σοβαροί για να πάρουμε την πρόκριση".
Για τον χθεσινό  πρώτο προημιτελικό δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση: "Είχαμε καλή απόδοση με εξαίρεση το διάστημα 30'-45' όπου δεχτήκαμε το γκολ. Κάναμε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε. Βάση ευκαιριών μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι".

Φιλικό με Μεσσηνιακό

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η σημερινή για τους παίκτες του Παμίσου, αφού υπήρχε ρεπό. Οι "πράσινοι" θα επιστρέψουν αύριο το απόγευμα στο γήπεδο, ενώ την Τετάρτη θα δοθεί φιλικό ματς με τον Μεσσηνιακό στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη ρεβάνς με τη Σπερχογεία.
Για τον αγώνα της Κυριακής δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Χρ. Τρίψας και ο τραυματίας Σαλαπάτας.