Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 12:27

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 0-1: "Δύο στα δύο" με Μπαρσελό

Γράφτηκε από τον

 

Στο ρετιρέ της Α' τοπικής με… συγκάτοικο τον Πάμισο φιγουράρει ο Μιλτιάδης.

Η ομάδα του Πύργου Τριφυλίας ζευγάρωσε τις νίκες της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στα Αρφαρά με 1-0 του τοπικού Αστέρα, ο οποίος γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα. Ο Μπαρσελό πέτυχε στο 15' το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, ύστερα από ωραία ενέργεια και ασίστ του Γεωργιόπουλου. Ο Μιλτιάδης αγωνίστηκε από το 55' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πάλια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε και ο Τσιλίκος του Αστέρα για εξύβριση αντιπάλου.

Αμφότερες ομάδες είχαν ευκαιρίες να σκοράρουν με κυριότερες για τους γηπεδούχους, το τετ α τετ του Καίσαρη στο 2' που πέρασε άουτ και του Γεωργιόπουλου και του Μπαρσελό ο Μιλτιάδης στο 11' και στο 22', αντίστοιχα. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Σερεμέτης με βοηθούς τους Βοσνάκη, Μπασιλάρη. 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Σταθόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ηλ. Καπόγλης, Τσιλίκος, Π. Χαραλαμπόπουλος, Κλ. Βοσνάκης (70' Πετρ. Χαραλαμπόπουλος), Μπούρδος, Χρονόπουλος, Καίσαρης, Π. Καπόγλης, Ν. Βοσνάκης (60' Φεράι). 

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Γιαννόπουλος, Δημόπουλος, Κάππος (46' Καραμπότσος), Στρατής, Διαμαντόπουλος, Γαλάνης, Πάλλιας, Βέλης, Αναστασόπουλος, Γεωργιόπουλος (80' Τσέρτος), Μπαρσελό (70' Ταχίρι).