Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 13:10

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΒΑΡΔΑ 1-3: Δεύτερη σερί ήττα

Γράφτηκε από τον

 

Την ήττα με 3-1 γνώρισε χθες στην έδρα της η Δόξα Μεγαλόπολης από τον πρωτοπόρο του 3ου ομίλου ΠΑΟ Βάρδας.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα της Δόξας και η δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτή της προηγούμενης Κυριακή στην Καλαμάτα από τον Τσικλητήρα Πύλου.

Η ομάδα της Βάρδας που στα 4 μέχρι σήμερα ματς του πρωταθλήματος έχει πετύχει το απόλυτο, φτάνοντας με τη χθεσινή στη Μεγαλόπολη τις 4 σερί νίκες κατόρθωσε από νωρίς να δείξει τις προθέσεις. Στο 27' κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ και στο 52' να βρεθεί δίχτυα για δεύτερη φορά. Ετσι το έργο της Δόξας ήταν πολύ δύσκολο να διεκδικήσει κάτι θετικό από το παιχνίδι. Στο 67' που η Βάρδα έβαλε και τρίτο γκολ, ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Παρόλα αυτά οι "κυανέρυθροι" δεν παράτησαν το ματς και προσπάθησαν μέχρι το τέλος για να διεκδικήσουν κάτι θετικό. Κατόρθωσαν να μειώσουν στη εκπνοή, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα είχαν και δοκάρι.

Γκολ και δοκάρι

Στο 27' από γύρισμα του Γούρμου ο Ντόμας με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 52' ο μετά από συνδυασμό ο Βατσής έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 67' ο Σαμπανέι σημείωσε το 0-3. Στο 87' ο Παναγιωτίδης με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το τελικό 1-3 σημείωσε στο 90' ο Νάνος με κεφαλιά.

Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Τζαγκαράκης, Ζούλης, Ανδριανός από την ΕΠΣ Αχαΐας.

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυωνίτης, Δρόσος, Πρίκας (58’ Παναγιωτόπουλος), Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας, Παναγιωτίδης, Κατσαρός (69’ Πέπα), Μαναριώτης (60’ Ασημακόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος.

 

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: Καπούταγλι, Καρούτης, Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Λιβέρης, Βραχνής, Γ. Πολίτης (80’ Παλιάτσας), Βατσής, Σαμπανέι (71’ Καζαντζής), Ντόμας, Γούρμος (72’ Φωτόπουλος).