Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 13:12

Αλλαγή έδρας στο παιχνίδι Πάμισος - Πανθουριακός

Γράφτηκε από τον

Αλλαγή έδρας είχαμε τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά το παιχνίδι Πάμισος - Πανθουριακός για την τρίτη αγωνιστική της Α' τοπικής κατηγορίας.

Βάσει προγράμματος η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, το οποίο όμως έχει κλείσει λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα. Ετσι ο Πάμισος για να μην... ξενιτευτεί (ο αγώνας θα γινόταν είτε σε γήπεδο της Καλαμάτας είτε στη Μικρομάνη) ζήτησε από την ομάδα του Πανθουριακού να παίξουν στην έδρα τους στον πρώτο γύρο και στο β' γύρο ο αγώνας να γίνει στη Μεσσήνη. Ο Πανθουριακός απάντησε καταφατικά στην πρόταση του Παμίσου και έτσι οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν την Κυριακή στο γήπεδο Ασπροχώματος. Αυτή η εξέλιξη σαφώς και βολεύει τους νησιώτες που δεν θα χρειαστεί να αποχωριστούν την έδρα τους, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως στο ξεκίνημα του β΄ γύρου ο Πανθουριακός θα δώσει τρία σερί δύσκολα ματς εκτός έδρας! Αρχικά στο Διαβολίτσι, ύστερα στη Μεσσήνη και μετά στον Πύργο με τον Μιλτιάδη.

Πρώτη φορά Κυριακή η "Μαύρη Θύελλα"

Επίσης να τονίσουμε πως για πρώτη φορά φέτος η "Μαύρη Θύελλα" θα παίξει ημέρα Κυριακή σε εντός έδρας αγώνα της. Συγκεκριμένα το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας θα γίνει την Κυριακή στις 4.30 το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και όχι το Σάββατο όπως έχει δηλώσει να αγωνίζεται η μεγάλη ομάδα του νομού μας.