Τρίτη, 04 Οκτώβριος 2016 14:00

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Eπιστρέφει στο… σπίτι του με την πρωτοπόρο Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Αήττητος για τρίτη σερί αγωνιστική έμεινε ο Τσικλητήρας Πύλου, καθώς υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία (0-0) τον Φωστήρα.

Η ομάδα της Πύλου στάθηκε όρθια σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας και έφθασε τους πέντε βαθμούς μετά από 4 αγωνιστικές.

Εκτός νομού ο Τσικλητήρας έχει αναδειχθεί ισόπαλος (1-1) και με τη Θήβα, ενώ στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας μετρά μια νίκη (3-1 τη Δόξα Μεγαλόπολης) και μια ήττα στην πρεμιέρα από το Ζευγολατιό (0-1).

Ουσιαστικά και τα τέσσερα ματς μέχρι σήμερα στη Γ' εθνική είναι εκτός έδρας λόγω εργασιών στο γήπεδο της Πύλου. Η ταλαιπωρία όμως φθάνει στο τέλος της, μιας και ο νέος χλοοτάπητας έχει τοποθετηθεί και το γήπεδο είναι πλέον έτοιμο προς χρήση. Τα… εγκαίνια θα γίνουν την προσεχή Κυριακή στην αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Βάρδα, η οποία έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα και φυσικά οδηγεί την κούρσα στον 3ο όμιλο. Τελευταία φορά που ο Τσικλητήρας έπαιξε στο… σπίτι του ήταν τον Ιούνιο με τη Δόξα Μεγαλόπολης για τα μπαράζ ανόδου. Από το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις αρχές Αυγούστου και μέχρι σήμερα, προπονείται είτε στη Χώρα, είτε στη Μεθώνη, αλλά και στην Καλαμάτα. Εκεί όπου έδωσε άλλωστε και τα δύο πρώτα ματς της ιστορίας του στη Γ' εθνική. Η επιστροφή στη φυσική του έδρα, σε συνδυασμό με το θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχουν φέρει ενθουσιασμό στην ομάδα της Πύλου.

Ο προπονητής του Τσικλητήρα Νίκος Κακαλέτρης φροντίζει πάντως να διατηρεί χαμηλούς τόνους, λέγοντας ότι το αποτέλεσμα στον Ταύρο δίνει ψυχολογία και δύναμη στην ομάδα του.

 

"Εγινε μια πολύ καλή προσπάθεια, που εξαργυρώθηκε με ένα θετικό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα. Γεγονός που μας δίνει καλή ψυχολογία και δύναμη. Εχουμε ακόμα πολύ δρόμο και περιθώρια βελτίωσης", το σχόλιο του Ν. Κακαλέτρη, ο οποίος χθες χορήγησε ρεπό. Από σήμερα λοιπόν ξεκινά η προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Βάρδα, που αποτελεί μέχρι στιγμής την ευχάριστη έκπληξη στον 3ο όμιλο της Γ' εθνικής.