Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 15:13

"Βρέθηκαν οι πρωταθλητές χειμώνα", νέα ανακοίνωση κατά της ΕΠΣΜ από το Μανώλη Κατρή

Γράφτηκε από τον
"Βρέθηκαν οι πρωταθλητές χειμώνα", νέα ανακοίνωση κατά της ΕΠΣΜ από το Μανώλη Κατρή

Την ΕΠΣ Μεσσηνίας για τη συμπεριφορά της απέναντι στον Μιλτιάδη καταγγέλλει ο τεχνικός υπεύθυνος της τριφυλιακής ομάδας Μανώλης Κατρής, λέγοντας ότι ο Μιλτιάδης παρότι είχε ζητήσει από την Ενωση να αγωνίζεται μόνο Κυριακή για σοβαρούς αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους, τελικά θα παίξει μόνο δύο φορές την Κυριακή στον πρώτο γύρο της Β' τοπικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "
Βρέθηκαν οι πρωταθλητές χειμώνα!!
Είχαμε πάρει το μήνυμα από νωρίς, αλλά εμείς, οι χαζοί, είχαμε φανταστεί ότι το όλο θέμα είναι μέσα στα όρια του στατιστικού σφάλματος. Πως μπορεί λέγαμε ο Πανιώνιος και ο Παναθηναϊκός να μην αγωνίζονται ποτέ Σάββατο, ενώ, αντίθετα, ο Μιλτιάδης που είχε ζητήσει και με έγγραφο του και με τηλεφωνικές παρακλήσεις να αγωνίζεται μόνο Κυριακή -επικαλούμενος σοβαρούς αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους- ορίστηκε από την επιτροπή πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ. να αγωνιστεί μόλις 2 (δύο) φορές Κυριακή ; Φανταστείτε λέγαμε τι θα γινότανε αν το γήπεδο μας ήτανε κοινής χρήσης, όπως των πιο πάνω ομάδων.
Μετά καταλάβαμε ότι για να καταφέρουμε να παίξουμε εμείς Κυριακή έπρεπε να είχαμε ζητήσει να παίζουμε Σάββατο.
Η μεροληπτική και έξω από κάθε λογική κανονισμών και δικαίου απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για την πρόσφατη ένσταση μας κατά της Εράνης, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο Μιλτιάδης, χωρίς να έχει εκδηλώσει ποτέ εχθρικές διαθέσεις κατά κανενός, απλά δεν συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των ευνοημένων. Άλλοι φαίνεται να έχουν πάρει το δαχτυλίδι -και αυτό είναι καμπανάκι για όλες τις ομάδες, τόσο της Α’ όσο και της Β΄ κατηγορίας.
Μέλλει επομένως να αποδειχτεί το κατά πόσο μια ομάδα που αντιμετωπίζεται με αυτό τον απαξιωτικό τρόπο από την διοργανώτρια, μπορεί να υπερασπίσει την τιμή και την ιστορία της επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τους αγωνιστικούς στόχους της, κόντρα στην εύνοια των ισχυρών.
Αυτό το πείραμα συμβαίνει τον τελευταίο καιρό στον Μιλτιάδη και η αποφασιστικότητα των ποδοσφαιριστών μας να αντιπαρατεθούμε στις προσβολές με αγωνιστικότητα -αλλά και η συμπαράσταση που δεχόμαστε από τους ουδέτερους υγιείς φιλάθλους- είναι συγκινητική.
Επίσης μέλλει να αποδειχτεί αν και η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΜ θα έχει την ίδια γνώμη με τις άλλες 2 επιτροπές, σχετικά με την ίση μεταχείριση των Σωματείων και ειδικά του Μιλτιάδη. Εμείς, βέβαια, έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που φοράνε αθλητική περιβολή πως θα τιμήσουν το σήμα τους, αλλά προετοιμάζουμε την ομάδα μας για κάθε ενδεχόμενο.
Ο Μιλτιάδης μπορεί να φτώχυνε, να υπέστη (οικειοθελώς) αλλεπάλληλους υποβιβασμούς απέδειξε όμως ότι έχει ακόμα και την διάθεση και τον τρόπο να υπερασπίζεται τα χρώματα του.
Αν όμως το πρόγραμμα αγώνων του β΄ γύρου βγει από τους ίδιους και με τον ίδιο τρόπο,               τότε θα φταίμε μόνο εμείς, τα υγιή Σωματεία, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣΜ".