Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 12:44

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Με τον κόσμο μας για τη νίκη", λέει ο Α. Μπίζος για το ματς με Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Αν το ματς με το Φωστήρα ήταν το πιο δύσκολο μέχρι σήμερα για τον Τσικλητήρα, αυτό που ακολουθεί είναι… πρόκληση.

Η ομάδα της Πύλου θα υποδεχτεί την Κυριακή (4 μ.μ.) την Βάρδα που έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα και συνάμα την καλύτερη επίθεση με 8 γκολ. Η πρωτοπόρος του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής,  νίκησε στην έδρα της Αιολικό (1-0) και Ζευγολατιό (2-0) και εκτός Αχαϊκή (1-2) και Δόξα Μεγαλόπολης (1-3). 

Ο Τσικλητήρας όμως, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στη φυσική του έδρα, εκεί όπου πέρυσι δεν νίκησε καμία ομάδα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους,  που κέρδισε την ιστορική άνοδο στη Γ' εθνική.  Το ζητούμενο λοιπόν είναι να μπει με το.. δεξί στο νέο χλοοτάπητα του γηπέδου της Πύλου και να διευρύνει στις τέσσερις αγωνιστικές το αήττητο σερί. 

"Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Με τον κόσμο μας όμως μπορούμε τη νίκη και γι' αυτήν θα παίξουμε", λέει στο "Notosport" ο Αγγελος Μπίζος.  Ο στυλοβάτης της άμυνας του Τσικλητήρα εξηγεί στη συνέχεια ότι: "Τώρα που γυρίζουμε στην έδρα μας, θα είμαστε καλύτεροι. Διότι όταν παίζεις και προπονείσαι μακριά από το γήπεδό σου, πέρα από σωματική, υπάρχει και ψυχολογική κούραση".

Οσο για τη μέχρι σήμερα βαθμολογική συγκομιδή των πέντε βαθμών σε 4 αγωνιστικές είπε: "Θα μπορούσαμε να είχαμε ακόμα δύο βαθμούς με τη Θήβα που ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Είμαστε πάντως ικανοποιημένοι. Θέλουμε να πετύχουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή, γιατί υπάρχουν πολλές ισάξιες ομάδες και το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο".

Ο Αγγ. Μπίζος χαρακτήρισε θετικό το αποτέλεσμα στον Ταύρο (0-0 με το Φωστήρα). Αφενός γιατί η ισοπαλία ήρθε εκτός έδρας και αφετέρου γιατί οι γηπεδούχοι είναι μία από τις πιο δυνατές ομάδες του 3ου ομίλου.

Κερκίδα και δημοσιογραφικά θεωρεία

Ετοιμο προς χρήση είναι το γήπεδο της Πύλου, στο οποίο τοποθετήθηκε χλοοτάπητας, ενώ το επόμενο διάστημα θα μπει δεύτερη κερκίδα, αλλά και δημοσιογραφικά θεωρεία. Για να αλλάξει όψη ο αγωνιστικός χώρος χρειάστηκαν αρκετοί μήνες ταλαιπωρίας, αλλά πλέον το γήπεδο είναι χαλί και οι παίκτες ανυπομονούν να αγωνιστούν. 

Η προετοιμασία για τη Βάρδα ξεκίνησε από χθες μετά το ρεπό της Δευτέρας, με το τεχνικό τιμ να πονοκεφαλιάζει για τη συμμετοχή του τραυματία Ρούσση. 

 

Εκτός πλάνων για ένα ακόμα παιχνίδι είναι ο τιμωρημένος Κωστής.