Τετάρτη, 05 Οκτώβριος 2016 18:31

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: "Δεν βγήκαμε να… παίξουμε στο β' ημίχρονο", λέει ο Γεωργακλής για την ήττα στο Μελιγαλά

Γράφτηκε από τον

Με... άδεια χέρια επέστρεψε την Κυριακή από το Μελιγαλά ο Α.Ο. Φαραί.

Η καλαματιανή ομάδα παρότι προηγήθηκε, ηττήθηκε από τον Εθνικό Μελιγαλά και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Ο Νίκος Γεωργακλής αποδίδει την ήττα με 2-1 στην κακή εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στο β' ημίχρονο.

"Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πάρα πολύ καλοί για εκτός έδρας παιχνίδι. Κάναμε γκολ και είχαμε ευκαιρίες να καθαρίσουμε το ματς. Μετά όμως , δεν βγήκαμε να… παίξουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Μείναμε στο πρώτο και χάσαμε μόνοι μας το παιχνίδι. Μας στενοχωρεί αυτή η ήττα, γιατί μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι". Ο προπονητής του Α.Ο. Φαραί αναφέρθηκε και στο σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Ανδρούσα: "Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τους βαθμούς που χάσαμε στο Μελιγαλά. Η Ανδρούσα έχασε στο τέλος τους βαθμούς στα δύο ματς που έδωσε και θα είναι δύσκολο ματς. Πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

 

Η μοναδική απουσία για τον αγώνα του Σαββάτου είναι ο τραυματίας Φίλιππος Μάρης, ενώ ο Αλμπερτ Σεφεράσι έλυσε τη συνεργασία του με τον Α.Ο. Φαραί, που αναζητά τον αντικαταστάτη του στη μεσαία γραμμή.