Πέμπτη, 06 Οκτώβριος 2016 16:15

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: "Φαβορί η Κυπαρισσία", λέει ο Πουλής για το κυριακάτικο ματς

Γράφτηκε από τον

Μετά τη νίκη στην πρεμιέρα με τον Εθνικό Μελιγαλά (2-0), η Α.Ε. Αβίας πήρε βαθμό στην Ανδρούσα (2-2) και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Η ομάδα του Κάμπου προετοιμάζεται για την κυριακάτικο εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Κυπαρισσία, η οποία έχει επίσης 4 βαθμούς και υποχρέωσε σε ισοπαλία τη "Μαύρη Θύελλα".

"Η Κυπαρισσία είναι σίγουρα το φαβορί, αλλά όλα φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια δυνατή ομάδα και θα πρέπει και εμείς να μπούμε δυνατά", λέει στο "Notosport" ο Διονύσης Πουλής. Ο προπονητής της Α.Ε. Αβίας δηλώνει ικανοποιημένος από το πάθος που δείχνουν οι παίκτες του στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς και από το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απουσίες. 

 

Οσο για το αν περίμενε τη θετική εκκίνηση, με δεδομένο ότι η Α.Ε. Αβίας ξεκίνησε αργά προετοιμασία είπε: "Από την αρχή όταν πήραμε το πρόγραμμα, μας φαινόταν βουνό. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες και δεν λένε κάτι οι δύο πρώτες αγωνιστικές. Το καλό είναι ότι μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε. Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος".