Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 11:27

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Μας αδικεί η ισοπαλία", λέει ο Ν. Κακαλέτρης για το ματς με Βάρδα

Γράφτηκε από τον

Κάτι η ατυχία (2 δοκάρια), κάτι η αστοχία (πέντε κλασικές ευκαιρίες) δεν επέτρεψαν στον Τσικλητήρα να νικήσει την Κυριακή τη Βάρδα.

Η ομάδα της Πύλου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής, η οποία μέχρι προχθές είχε το απόλυτο.  Ως εκ τούτου ο βαθμός δεν είναι αποτυχία για τον Τσικλητήρα, αλλά βάση της εικόνας του αγώνα ικανοποιεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους. 

"Μπορώ να πω ότι έγινε πολύ καλό παιχνίδι και η ισοπαλία μας αδικεί. Κρατάμε όμως την καλή παρουσία στο παιχνίδι, την επιστροφή στο γήπεδό μας και τη συμμετοχή του Ζαχαρόπουλου που αρχίζει και μπαίνει στο πνεύμα της ομάδας", το σχόλιο του προπονητή Νίκου Κακαλέτρη για τον προχθεσινό αγώνα.

Ο Τσικλητήρας συμπλήρωσε πλέον τέσσερις αγωνιστικές αήττητος και με 6 βαθμούς ισοβαθμεί με τον Αιολικό στην 7η θέση. Ο Ν. Κακαλέτρης εκτιμά ότι: "Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Ο χρόνος είναι σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια και η εμφάνιση με τη Βάρδα έδειξε ότι είμαστε σε καλό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι"

 

Η προσοχή στην Πύλο στρέφεται πλέον στο θεσμό του κυπέλλου της Γ' εθνικής, το οποίο ξεκινά αυτή την Κυριακή, μιας και το πρωτάθλημα διακόπτεται. Ο Τσικλητήρας θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή σε νοκ - άουτ ματς και το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς ο Κωστής εξέτισε την ποινή των έξι αγωνιστικών που κουβαλούσε από πέρυσι.