Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 12:02

Πρώτη ήττα για Μαντζούνη σε αγώνα πρωταθλήματος!

Γράφτηκε από τον

Μετά από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, ο Πάμισος ηττήθηκε προχθές από τον Πανθουριακό.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τους Νησιώτες στην  Α' τοπική, αλλά και η παρθενική για τον Αλέξη Μαντζούνη σε αγώνα πρωταθλήματος.  Ο νυν τεχνικός των "πρασίνων" είχε κατακτήσει αήττητος με την Κυπαρισσία τον τίτλο τη σεζόν 2014-15 (27 νίκες, 3 ισοπαλίες). 

Κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο να επαναληφθεί από οποιαδήποτε ομάδα. 

"Ολα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Αν στο μυαλό μου είχα αυτά τα ρεκόρ που κάναμε τότε με την Κυπαρισσία, δεν θα δούλευα σε άλλη ομάδα. Ο Πάμισος έχει φέτος διαφορετικούς στόχους, μιας και είναι μεταβατική χρονιά.  Και ομοτελειακά, ποδοσφαιρικά αν θέλετε αυτό θα συνέβαινε. Η ήττα σίγουρα αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά ήρθε σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και με μια καλή ομάδα", λέει στο "Notosport" ο Αλέξης Μαντζούνης για το εντυπωσιακό ρεκόρ που έσπασε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Ο προπονητής του Παμίσου ξεκαθαρίζει πάντως ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν επηρεάζει καθόλου την ομάδα του και κρατά την αντίδραση μετά το 2-0. 

 

Η συνέχεια για τον Πάμισο περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με τον Τέλλο Αγρα. Ο Μπίσα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, αλλά ο Αριστομενόπουλος παραμένει τραυματίας και θα χάσει και το παιχνίδι στους Γαργαλιάνους.