Τρίτη, 11 Οκτώβριος 2016 12:36

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: "Πρώτος στόχος η 4άδα", επισημαίνει ο Τάκης Παναγόπουλος

Γράφτηκε από τον

Με εφτά βαθμούς σε τρία ματς, έχοντας φέρει δύο νίκες και μια ισοπαλία με την Καλαμάτα, η Κυπαρισσία βρίσκεται στο γκρουπ των τριών ομάδων που ισοβαθμούν στην 2η θέση της Α' τοπικής (μαζί με Καλαμάτα, Διαβολίτσι), πίσω από τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη που έχει το απόλυτο των βαθμών. 

Το προχθεσινό διπλό (2-1) επί της ΑΕ Αβίας ήρθε δύσκολα για την Τριφυλιακή ομάδα καθώς το νικητήριο γκολ του Μπακόπουλου σημειώθηκε στο 87'. 

Η εικόνα της Κυπαρισσίας ωστόσο δεν ήταν άσχημη καθώς έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο και αν ήταν λίγο πιο εύστοχη θα μπορούσε να πάρει πιο εύκολα τους τρεις βαθμούς. 

"Καλή εικόνα μας, κέρδος οι μικροί"

"Είχαμε πολύ καλή εικόνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν προηγηθήκαμε γρήγορα και είχαμε αρκετές φάσεις. Ο νόμος του ποδοσφαίρου λέει όμως ότι όταν χάνει ευκαιρίες τελικά δέχεται το γκολ. Έτσι έγινε το 1-1 το οποίο μας εκνεύρισε λίγο. Στο β' ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και τις φάσεις, τα μπορούσαμε να σκοράρουμε νωρίτερα αλλά τελικά το γκολ ήρθε προς το τέλος του αγώνα. Η νίκη μας είναι δίκαιη και συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το θετικό είναι ότι είδαμε δύο 17χρονους, τους Κωνσταντόπουλο και Μπακόπουλο να δίνουν λύσεις με την θετική τους παρουσία αλλά και τα γκολ που πέτυχαν. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το ρόστερ δεν είναι το περσινό με τις πολλές επιλογές για αυτό και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζουν αυτά τα νεαρά παιδιά. Έχουμε μια νεανική ομάδα, όπου έχουν αλλάξει τα 8/11 σε σχέση με πέρυσι και παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε".

Σκέψεις για μεταγραφές

Με βάση την εικόνα των ομάδων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος πολλοί σκέφτονται ότι ίσως η Κυπαρισσία μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα, τη στιγμή μάλιστα που η διοίκηση σκοπεύει να ενισχύσει την ομάδα κάνοντας κάποιες μεταγραφές ακόμη. Ο Τάκης Παναγόπουλος τονίζει ωστόσο ότι πρώτος στόχος είναι μια θέση στην 4άδα και μια ανταγωνιστική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα 

"Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί και πρώτος στόχος είναι μια θέση στην 4άδα. Αν μπορεί να βγει κάτι καλύτερο θα το δείξει η συνέχεια. Ψάχνουμε για να πάρουμε κάποιους παίκτες ακόμη, όχι όμως για να χτυπήσουμε άμεσα το πρωτάθλημα αλλά για να δυναμώνουμε βήμα βήμα την ομάδα και του χρόνου να είναι έτοιμη να κάνει πρωταθλητισμό".

 

Αγωνιστικά, η Κυπαρισσία προετοιμάζεται πλέον για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΟ Φαραί. Ο Ντιοπ εξέτισε την ποινή του και επανέρχεται ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.