Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 13:26

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Εκανε "σεφτέ" στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Κόντρα στη Κυπαρισσία ηττήθηκε στο φινάλε, ενώ με την Α.Ε. Αβίας έχασε τη νίκη επίσης στα τελευταία λεπτά.

Στο τρίτο φετινό της παιχνίδι όμως,  η Ανδρούσα πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. 

Η ομάδα του Σπύρου Τσίκινη επικράτησε στην Καλαμάτα με 1-0 του Α.Ο. Φαραί και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια.

"Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι λόγω του αντιπάλου και του γηπέδου, ενώ είχαμε και απουσίες. Τα παιδιά έπαιξαν δυνατά, έκαναν αυτά που είχαμε πει και καταφέραμε να πάρουμε το διπλό. Πιστεύω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά", λέει στο "Notosport" ο Σπύρος Τσίκινης. Ο προπονητής της Ανδρούσας δηλώνει στη συνέχεια ότι: "Δεν αξίζαμε τα αποτελέσματα με Κυπαρισσία και Αβία και χρειαζόμασταν μια τέτοια νίκη. Ακόμα βέβαια είναι νωρίς. Οι περισσότερες ομάδες τώρα φτιάχνονται και όλες προσπαθούν για τη νίκη".

Το μόνο άσχημο για την Ανδρούσα από το ματς με τον Α.Ο. Φαραί είναι ότι έχασε τον Κωτσάκη, ο οποίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις. Οι άνθρωποι της Ανδρούσας θεωρούν πάντως απαράδεκτη τη διαιτησία του κ. Ζαρακοβίτη και σημειώνουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα τους έχει παράπονα. 

 

Αγωνιστικά, η Ανδρούσα ετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Αναγέννηση Παραλίας. Μέσα στην εβδομάδα θα φανεί αν θα προλάβουν το ματς οι τραυματίες Βιδάκης, Τσώνης και Κοτσογλανίδης.