Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 18:11

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ενίσχυση στην άμυνα με Τάσο Καντούτση

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ενίσχυση στην άμυνα με Τάσο Καντούτση

Μετά την απόκτηση του Βασίλη Αθανασόπουλου και την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, σήμερα η Καλαμάτα προχώρησε σε μια ακόμη ηχηρή μεταγραφή.


Αυτή τη φορά οι «μελανόλευκοι» δυναμώνουν την άμυνα καθώς συμφώνησαν με τον 22χρονο αμυντικό Τάσο Καντούτση (στη μέση στη φωτό) ο οποίος είχε αγωνιστεί με επιτυχία στην "Μαύρη Θύελλα" τις σεζόν 2012-2013 και 2013-2014.
Τη σεζόν 2012-2013 ο Καντούτσης είχε 17 συμμετοχές με την Καλαμάτα ενώ την επόμενη χρονιά ήταν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας. Ήταν δεύτερος παίκτης της σε συμμετοχής με 27 (όλες βασικός) πίσω μόνο από τον Καραχάλιο που είχε 28 ενώ είχε πετύχει και ένα γκολ. Μετά την αποχώρηση του από την Καλαμάτα πήγε στον Φωκικό, ακολούθησε μεταγραφή στην Κύπρο ενώ το προηγούμενο διάστημα ήταν στον Ηλυσιακό.

Δυναμώνει το ρόστερ

Με την απόκτηση των δύο παικτών, η Καλαμάτα ενισχύει σημαντικά το ρόστερ της με δύο παίκτες που έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και εκτίμηση των ανθρώπων της είναι ότι θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά στο τοπικό.
Όσον αφορά τον Αθανασόπουλο μάλιστα, αύριο αναμένεται το δελτίο του οπότε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι της Καλαμάτας με την ΑΕ Αβίας, για την 4η αγωνιστική της Α' τοπικής.
Το ματς θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία (3.30 μ.μ.) και η Καλαμάτα θα παίξει χωρίς τους τραυματίες Κουκούτση, Κουντάνη και Γεωργιόπουλο. Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο.