Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 12:36

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Οι πέντε Πατρινοί και το ιστορικό ματς με Παναχαϊκή

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Οι πέντε Πατρινοί και το ιστορικό ματς με Παναχαϊκή

Το πρωτάθλημα διακόπτεται αυτή την Κυριακή, όχι όμως και οι υποχρεώσεις του Τσικλητήρα, μιας και ξεκινά το κύπελλο της Γ' εθνικής. 

Η ομάδα της Πύλου θα υποδεχτεί στις 3 το μεσημέρι σε νοκ - άουτ αναμέτρηση την Παναχαϊκή και εφόσον κάνει την υπέρβαση, θα παίξει ξανά στο γήπεδό της με το νικητή του ζευγαριού Βάρδα - Αιολικός στις 13 Νοεμβρίου. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Τσικλητήρας θα παίξει δύο φορές μέσα στον Οκτώβριο με τους Πατρινούς, μιας και την 7η αγωνιστική η ομάδα του Κώστα Κατσουράνη θα επισκεφτεί ξανά την Πύλο  για το ματς της 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. 

Δύο ιστορικά παιχνίδια για τους γηπεδούχους και ιδιαίτερα για τη μισή σχεδόν… 11άδα του Τσικλητήρα  που θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της πόλης τους. 

Ο λόγος για τους Πατρινούς Γιώργο Κυριαζόπουλο, Δημήτρη Μικελάτο, Ηλία Παναγόπουλο, Ακη Κωστή και Γιώργο Γραμματικόπουλο. Μόνο ο τελευταίος πάντως έχει φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής, το 2008, αλλά δεν πρόλαβε να ντεμπουτάρει σε επίσημο ματς.

Ο έμπειρος επιθετικός με δηλώσεις του στο "Notosport" ξεκαθαρίζει ότι: "Δεν θα παίξουμε για να αποδείξουμε κάτι. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και ελπίζω να βρει ξανά το δρόμο της. Κοιτάμε τη δική μας ομάδα, για την οποία είναι ένα ιστορικό παιχνίδι. Σιγά σιγά ο Τσικλητήρας και η περιοχή γίνονται γνωστοί και είναι όμορφο αυτό το ταξίδι. Θα προσπαθήσουμε φυσικά να πάρουμε τη νίκη. Δεν αδιαφορούμε για κανένα θεσμό", λέει ο Γ. Γραμματικόπουλος μεταφέροντας το κλίμα που επικρατεί για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. 

 

Σφυρίζει ο Μανούχος 

Το παιχνίδι με την Παναχαϊκή θα σφυρίξει ο Μανούχος από την Αργολίδα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων του Κυπέλλου στον 3ο όμιλο και οι διαιτητές έχουν ως εξής: 

Τσικλητήρας Πύλου - Παναχαϊκή  (3 μ.μ.)

Μανούχος (Αργολίδας), Πυργάκης, Σανος (Κορινθίας), 

Χαλκίδα - Αχαϊκή (3 μ.μ.)

Ντουμιτρέσκου, Παπανδριόπουλος, Χριστάκος (Πειραιά)

ΑΟ Ζευγολατιού - Θήβα  (3 μ.μ.)

Αγγελάκος, Γκριτζέπης, Κύριος (Αρκαδίας)

Παναρκαδικός - Δόξα Μεγαλόπολης (3 μ.μ.)

Γκάμαρης, Τζάκος, Κορτέσης (Αθηνών)

Παρατηρητής θα είναι ο Μεσσήνιος Νίκος Χρονόπουλος

Παναργειακός - Ερμιονίδα (3 μ.μ.)

Σταυρόπουλος, Λάττας, Κορδάτος (Ηλείας)

Αστέρας Αμαλιάδας - Λουτράκι (3 μ.μ.)

Διαμαντόπουλος, Νίκα, Καματάκης (Αρκαδίας)

Βάρδα - Αιολικός (11 π.μ.)

 

Χρονάς, Γκοτσόπουλος, Νικολακόπουλος (Αχαίας)