Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 12:59

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: "Το καλό ξεκίνημα μας δίνει ώθηση για τη συνέχεια", τονίζει ο Σ. Διαμαντόπουλος

Γράφτηκε από τον

Ονειρεμένο είναι το ξεκίνημα του Μιλτιάδη στην Α' τοπική με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Οι "μελανόλευκοι" απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής και παράλληλα αποδίδουν ωραίο ποδόσφαιρο.

Κάτι τέτοιο έγινε μετά το 25ο λεπτό στον τελευταίο αγώνα με την Εράνη, όπου ο Μιλτιάδης πέτυχε τρία γκολ, είχε δύο τέρματα που ακυρώθηκαν και άλλες 3-4 μεγάλες ευκαιρίες.

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα κανένας στον Πύργο δεν πετά στα… σύννεφα και άπαντες συνεχίζουν να βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

"Δεν αλλάζουν οι στόχοι μας"

Ενας από τους παλιότερους παίκτες του Μιλτιάδη που προσφέρει τόσο σε άμυνα όσο και στα χαφ, ο Στέλιος Διαμαντόπουλος μίλησε στο "Ν" τόσο για το ματς με Εράνη και το ξεκίνημα, αλλά και για τη συνέχεια: 

"Το ματς με Εράνη ήταν σημαντικό τόσο για την ψυχολογία μας όσο και για να αποδείξουμε κυρίως στους εαυτούς μας πως μόνο τυχαία δεν ήταν τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Σταθήκαμε τυχεροί στην αρχή καθώς η Εράνη θα μπορούσε να προηγηθεί με το δοκάρι. Ομως μετά το 25' βρήκαμε τα πατήματα μας, προηγηθήκαμε στα τέλη του ημιχρόνου και φτάσαμε δίκαια στη νίκη.

Οσον αφορά το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, σίγουρα είναι το καλύτερο δυνατό και αυτό μας δίνει μεγάλη ώθηση για τη συνέχεια. 

Ομως οι στόχοι παραμένουν ίδιοι, να δίνουμε σε κάθε ματς τον καλύτερο μας εαυτό και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο έτσι ώστε να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ύστερα να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία".

Το Σάββατο ο Μιλτιάδης θα δώσει το πιο δύσκολο παιχνίδι έως τώρα, με τον Πανθουριακό εκτός έδρας και καλείται να δείξει χαρακτήρα.

Ο 24χρονος μέσος σημείωσε γι' αυτό το ματς: "Είναι πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί".

Φαβορί ο Πανθουριακός

Ο εκ των προπονητών του Μιλτιάδη Κώστας Στυλιανόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την εμφάνιση με Εράνη και περιμένει ανάλογη συνέχεια.

Για το ματς με την Θουρία, ο 44χρονος τεχνικός επισημαίνει πως ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Πανθουριακός και πως ο Μιλτιάδης θα επιδιώξει να κάνει το παιχνίδι του, δίχως άγχος.

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Πύργου θα εμφανιστεί κομπλέ, μιας και εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει και ο Πάλιας.