Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 16:16

Με αισιοδοξία ξεκινά τη χρονιά ο Α.Ο. Φυτειάς

Γράφτηκε από τον

Ο ΑΟ Φυτειάς Καλαμάτας ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στον 2ο όμιλο της Β' τοπικής που ξεκινά το Σαββατοκύριακο και την περασμένη Κυριακή έγινε τραπέζι της διοίκησης, αλλά και παρουσίαση των νέων παικτών στα γραφεία του συλλόγου. 

Η ομάδα της Φυτειάς έκανε κάποιες καλές προσθήκες στο ρόστερ φέτος, καθώς αποκτήθηκαν οι Αλέξανδρος Σταμούλος, Παναγιώτης Μέμιτσας, Βαγγέλης Μπάτζιος, Γιώργος Λυκούσης, Κώστας Τσάκωνας, Θανάσης Κωστέας, Χρήστος Παπαστεργίου. 

Ο πρόεδρος κ. Κωστέας δήλωσε αισιόδοξος και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να την στηρίξουν με την παρουσία τους στο γήπεδο. Ακόμα ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Παναγιώτη Ψυρούκη για την πρόσφορά του.: "Η ομάδα της γειτονιάς μας φέτος στοχεύει σε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια. Επιπλέον στους στίχους μας είναι και η δημιουργία τμήματος υποδομής», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, μαζί με τον Αλέκο Τσατά και τον Γιώργο Κατσαφάδο. 

 

Αγωνιστικά, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β' τοπικής, την προσεχή Κυριακή στις 6.30 μ.μ. ο ΑΟ Φυτειάς θα παίξει με τον ΑΟ Πατίστα στο γήπεδο «Π. Μπαχράμης». Θυμίζουμε πως στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο Δημήτρης Κωστόπουλος.