Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 16:33

Παραμονή από τον πρώτο γύρο...

Γράφτηκε από τον

Ο Τσικλητήρας κοίταξε στα… μάτια την πρωτοπόρο Βάρδα και από καθαρή ατυχία δεν πήρε τη νίκη.

Διεύρυνε όμως στις τέσσερις αγωνιστικές το αήττητο σερί και φιγουράρει στην 7η θέση του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής. Η ομάδα της Πύλου μετρά μόνο μια ήττα (στην πρεμιέρα από το Ζευγολατιό) και έχει θέσει τις βάσεις για την παραμονή.

Θυμίζουμε, ότι φέτος υποβιβάζεται μία ομάδα και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό ο Τσικλητήρας να διώξει το άγχος από τον πρώτο κιόλας γύρο. 

Ηδη άνοιξε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από τον ουραγό Αστέρα Αμαλιάδας. Παρότι μάλιστα έχει δώσει μέχρι σήμερα μόνο ένα ματς στην Πύλο. 

Η επιστροφή στη φυσική έδρα δίνει άλλο αέρα και το ένιωσε πρώτη η Βάρδα, που μέχρι την Κυριακή μετρούσε το απόλυτο. Το επόμενο διάστημα θα επισκεφτούν τη Μεσσηνία και η ισχυρή Παναχαϊκή, όπως και ο Παναρκαδικός που συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα. Σε αυτά τα ματς ο Τσικλητήρας θα είναι βέβαια το αουτσάιντερ, αλλά χωρίς άγχος μπορεί να κάνει τη ζημιά.  Οι αγώνες που πρέπει να κερδίσει ώστε να μην έχει πρόβλημα είναι τα "εξάποντα"  με Λουτράκι και  Αστέρα Αμαλιάδας, Ακόμα στα μέτρα του είναι και τα εκτός με Χαλκίδα, Παναργειακό  Αχαϊκή και πιο δύσκολα αυτά με Ερμιονίδα, Αιολικό. Τα πιο δυνατά τεστ στο πρώτο μισό της σεζόν είναι πάντως αυτά με την Παναχαϊκή. Την προσεχή Κυριακή για την πρεμιέρα του κυπέλλου της Γ' εθνικής και σε δύο εβδομάδες για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δύο αν μη τι άλλο ιστορικές συναντήσεις για τον Τσικλητήρα, ο οποίος μετέχει για πρώτη φορά σε εθνικό πρωτάθλημα.