Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016 13:28

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: "Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά", επισημαίνει ο Λάκης Σπάλλας

Γράφτηκε από τον

Με εντυπωσιακή ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός νίκησε το Σάββατο 3-1 τον Αστέρα Αρφαρών και πήρε βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρέθηκαν να χάνουν από το 4ο μόλις λεπτό, αλλά έδειξαν χαρακτήρα και πήραν το πρώτο τρίποντο στη σεζόν. 

Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Α.Ο. Φαραί (3-1) και Αναγέννηση Παραλίας (0-1).

 

"Θέλαμε αυτή τη νίκη περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους. Η ομάδα είχε παίξει καλό ποδόσφαιρο και στα δύο πρώτα παιχνίδια, αλλά δεν ευτυχήσαμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Με το Φαραί χάσαμε ενώ προηγηθήκαμε και με την Αναγέννηση χάσαμε στις καθυστερήσεις", δηλώνει στο "Notosport" ο Λάκης Σπάλλας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού εκτιμά ότι η συνέχεια θα είναι θετική για την ομάδα του: "Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Εράνη, η οποία είναι μια ιστορική ομάδα. Πιστεύω όμως ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι θετικό". Εκτός πλάνων για την αναμέτρηση των Φιλιατρών είναι οι εδώ και καιρό τραυματίες Πέτρος Αργάνης και Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος.