Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 14:51

ΟΜΟΝΟΙΑ: Δύο επιστροφές με Χανδριναϊκό

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: Δύο επιστροφές με Χανδριναϊκό

Μετά την νίκη της πρεμιέρας με τον Αστέρα Μικρομάνης (3-1), η Ομόνοια δεν τα κατάφερε στην πρώτη έξοδο της από την Καλαμάτα καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 στο Πεταλίδι από τον τοπικό Απόλλωνα. 

Ένα ματς όπου οι Καλαματιανοί θεωρούν ότι θα μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα με τον προπονητής του Σωτήρη Δημάκη να σχολιάζει: "Πληρώσαμε κάποια λάθη μας και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και στην συνέχεια δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε το ματς παρότι είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να φτάσουμε ακόμη και στη νίκη", τόνισε αρχικά ο Δημάκης που περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα: "Φαίνεται πως όλες οι ομάδες είναι στο… ίδιο καζάνι σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που θα κριθεί στη λεπτομέρεια και η διάρκεια είναι το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά".

Η Ομόνοια κοιτάζει πλέον την συνέχεια και το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι (3.30 μ.μ. γήπεδο Γ. Λουκαρέας)με τον Χανδριναϊκό για την 3η αγωνιστική της Α1 τοπικής. 

Ο προπονητής της Ομόνοιας παρακολούθησε από κοντά το νικηφόρο παιχνίδι του Χανδριναϊκού με το Ασπρόχωμα και προειδοποιεί τους παίκτες του ότι δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο: "Είδα τον Χανδριναϊκό ο οποίος έχει πολύ καλή ομάδα και σίγουρα θα είναι ένας δυνατός αντίπαλος για εμάς την Κυριακή", τόνισε ο Δημάκης.

Το ευχάριστο για την Ομόνοια είναι ότι θα αγωνιστεί πλήρης καθώς επιστρέφουν οι Δρογγίτης και Αθ. Παπαδέας που απουσίασαν από το προηγούμενο ματς στο Πεταλίδι.

 

Η προετοιμασία για το εν λόγω ματς ξεκίνησε την Τρίτη και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.