Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016 14:29

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Για την πρώτη νίκη με Πεταλίδι

Γράφτηκε από τον

Ο Ηρακλής Καλαμάτας προηγήθηκε δύο φορές στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Μικρομάνης, όμως τελικά δεν πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Η ομάδα της Μικρομάνης ισοφάρισε σε 2-2 στο 88' με τους Καλαματιανούς να περιορίζονται έτσι στον βαθμό της ισοπαλίας. Στον Ηρακλή δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την συνολική εικόνα της ομάδας θεωρούν ωστόσο ότι έστω και έτσι έπρεπε να πάρουν τη νίκη. 

Το Σάββατο στις 6.30 μ.μ. ο Ηρακλής θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του καθώς θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πεταλιδίου. Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Πέτρου Χιώτη θα προσπαθήσει να αποφύγει τα λάθη του αγώνα με τον Αστέρα Μικρομάνης και να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Μπαίνει ο Ψωρομύτης

Το ευχάριστο για τον Ηρακλή είναι ότι στο ματς αυτό θα είναι για πρώτη φορά στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Θανάσης Ψωρομύτης. Ο έμπειρος φορ έχει ξεκινήσει προπονήσεις και το Σάββατο ενδέχεται να κάνει το ντεμπούτο του με τον Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα. Προβλήματα δεν υπάρχουν και όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το ματς του Σαββάτου. 

 

Ο παράγοντας του Ηρακλή Παναγιώτης Κομπότης από την πλευρά του περιμένει ότι η ομάδα του θα βρει σιγά σιγά το πρόσωπο που όλοι περιμένουν ενώ τονίζει πως το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ αμφίρροπο, χωρίς τα μεγάλα φαβορί καθώς και ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα για όλους.