Παρασκευή, 14 Οκτώβριος 2016 14:06

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Πλήρης για νίκη με Αστέρα Αρφαρών

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Πλήρης για νίκη με Αστέρα Αρφαρών

Μια εντός έδρας νίκη με τον ΑΟ Φαραί και δύο εκτός έδρας ήττες με Αβία και Αναγέννηση είναι ο απολογισμός του Εθνικού Μελιγαλά στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Α' τοπικής. 

Στο ματς του περασμένη Σαββάτου με την Αναγέννηση η ομάδα του Μελιγαλά κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και γνώρισε φυσιολογικά την ήττα με 3-0 από ένα δυνατό αντίπαλο.

Η συνέχεια περιλαμβάνει το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Αρφαρών. Το ματς θα ξεκινήσει στις 3.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μελιγαλά και ο Εθνικός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. 

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν ότι το ματς είναι στα μέτρα τους και θέλουν να αξιοποιήσουν την έδρα τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο Εθνικός έχει δύο συνεχόμενα ματς στο Μελιγαλά με Αρφαρά και Εράνη στα οποία θα προσπαθήσει αν είναι δυνατό να πάρει το απόλυτο των βαθμών. 

Ο προπονητής του Εθνικού Γιάννης Αντωνόπουλος σχολιάζει: "Το ματς με τα Αρφαρά είναι στα μέτρα μας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη που θα είναι σημαντική και για βαθμολογικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέα παιδιά και είναι σημαντικό να έχουμε κάποια θετικά αποτελέσματα στο ξεκίνημα. Θεωρώ πάντως ότι τα παιδιά δουλεύουν καλά και θα έρθουν τα αποτελέσματα που περιμένουμε στην συνέχεια".

Κόντρα στον Αστέρα ο Εθνικός θα παραταχθεί πάνοπλος αφού και ο Λάγιος είναι πλέον απόλυτα έτοιμος. 

 

Στο μεταγραφικό τομέα, στον Εθνικό εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού.