Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2016 13:52

Στο… Πι και Φι: Να "ξορκίσει" την κατάρα η Σεβίλλη

Γράφτηκε από τον

 

Kαλημέρα σας. Από το Μάιο του 2015 έχει να κερδίσει εκτός έδρας στο πρωτάθλημα η Σεβίλλη.

Κάτι απίστευτο για μια ομάδα που έχει πάρει… σπίτι της την κούπα του Γιουρόπα Λιγκ και φέτος βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την κορυφή. Ηρθε η ώρα λοιπόν να "ξορκίσει" την κατάρα στην έδρα της νεοφώτιστης και άπειρης Λεγανές. Το διπλό προσφέρεται στο 2.10 λόγω του αρνητικού εκτός έδρας ρεκόρ της Σεβίλλης.

Από την Πριμέρα, θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στην αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Θέλτα, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Η Βιγιαρεάλ όμως είναι αήττητη φέτος και εντός έδρας δύσκολα κοντράρεται. 

Στη Σούπερ Λίγκα,  ο Αστέρας Τρίπολης βλέπει ως τελικό το σημερινό ματς με τον αήττητο Πλατανιά. Οι Αρκάδες έχουν ξεκινήσει με 4 ήττες σε ισάριθμα ματς και κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, θα είναι αποτυχία.

Μονόδρομος το τρίποντο και για τον ΠΑΟΚ στο τοπικό ντέρμπι με τον Ηρακλή. Ο άσος προσφέρεται μόλις στο 1.17 και θα επιλέξουμε το όβερ, προσμένοντας ξέσπασμα του ΠΑΟΚ,  μετά τις δύο "λευκές" ισοπαλίες με Ξάνθη και Βέροια. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Στόουκ υποδέχεται τη Σάντερλαντ στο ντέρμπι των ουραγών. Αμφότερες οι ομάδες "καίγονται" για βαθμούς, όμως  η Στόουκ έχει τιο αβαντάζ της έδρας, πιο ποιοτικό ρόστερ. και προσμένω να κάνει "σεφτέ" στις νίκες.

Στη Γερμανία, η Βόλφσμπουργκ μετρά πέντε ματς χωρίς νίκη, αλλά η Λειψία είναι ο χειρότερος αντίπαλος που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αύριο. Οι νεοφώτιστοι συνεχίζουν αήττητοι στη Μπουντεσλίγκα, σκοράρουν σε κάθε παιχνίδι και θα παραταχθούν με τη ψυχολογία στα ύψη. Το όβερ δείχνει καλύτερη λύση από το να ρισκάρουμε με σημείο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

586. Λεγανές - Σεβίλλη 2 2.10

2306. Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς 1 1.60

668. Στόουκ - Σάντερλαντ 1 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

871. Βόλφσμπουργκ - Λειψία όβερ 1.70

899. Βιγιαρεάλ - Θέλτα G.G. 1.78

2305. ΠΑΟΚ - Ηρακλής όβερ 1.65