Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 12:44

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-4: Στα πρώτα λεπτά καθάρισε ο Καλαντζής

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-4: Στα πρώτα λεπτά καθάρισε ο Καλαντζής

Δύο γκολ του Χρήστου Καλαντζή στα πρώτα λεπτά του αγώνα μετέτρεψαν σε περίπατο για την Καλαμάτα το σαββατιάτικο ματς με την ΑΕ Αβίας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.

Ο Καλαντζής χτύπησε στο 5' και το 12' καθαρίζοντας ουσιαστικά από νωρίς το ματς, το οποίο στην συνέχεια δεν είχε πολλά πράγματα να επιδείξει στους περίπου 300 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η Καλαμάτα έλεγξε εύκολα το ματς χωρίς να φορτσάρει και έφτασε στην κατάκτηση των τριών βαθμών, ενώ η ομάδα της Αβίας γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα της μετά από αυτή από την Κυπαρισσία.

Το φιλμ του αγώνα

Η Καλαμάτα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και δεν άργησε να πάρει προβάδισμα. Ηταν το 5' όταν ο Νικολόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια και σέντρα από δεξιά και ο Καλαντζής με κοντινή κεφαλιά πέτυχε το 0-1.

Στο 12' ο Καλαντζής σκόραρε για δεύτερη φορά. Ο Λιόλιος έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Νάτσης άφησε έξυπνα την μπάλα για τον Καλαντζή και αυτός με ωραίο πλασέ πέτυχε πολύ νωρίς το 0-2.

Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η Καλαμάτα συνέχισε να έχει την υπεροχή και να ελέγχει το ματς χωρίς πάντως να κάνει τις μεγάλες φάσεις.

Ολα αυτά μέχρι το 38' όταν ο νεαρός Νικολόπουλος πέτυχε ένα πραγματικά καταπληκτικό γκολ. Μετά από μια μακρινή διαγώνια πάσα του Μπεγέτη, ο Νικολόπουλος μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με σουτ στην κίνηση πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ γράφοντας το 0-3 για την Καλαμάτα.

Η πρώτη καλή στιγμή της Αβίας στο ματς ήρθε στο 42' όταν ο Γιαννέας έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Αποστολίδης πρόλαβε τους αμυντικούς και σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε αρκετά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα συνέχισε να ελέγχει εύκολα το ματς, είχε την συντριπτική κατοχή της μπάλας, όχι όμως και πολλές καλές τελικές προσπάθειες.

Μια πολύ ωραία φάση έγινε πάντως στο 85' όταν ο Κουρούπης έγινε τελικός αποδέκτης μιας συνδυασμένης προσπάθειας και έπιασε ένα εξαιρετικό σουτ, όμως εξ ίσου εντυπωσιακά απόκρουσε σε κόρνερ ο Κολοκούβαρος.

Τελικά στο 90' ο Κουρούπης με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την Καλαμάτα.

Στο 80' ο Καραματσούκης τραυματίστηκε και αποχώρησε με αποτέλεσμα η Αβία να παίξει με 10 παίκτες στα υπόλοιπα λεπτά καθώς είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Διαιτητής ήταν ο Αλεξέας, με βοηθούς την Αθανασοπούλου και τον Βρυώνη.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Κολοκούβαρος, Βαβαρούτσος, Γκλίκα (62' Καραματσούκης), Λυκουρέζος, Τζανετέας, Αποστολίδης, Κορμπής (46' Γεωργαντάς), Φουρναράκος, Γιαννέας (46' Παγώνης), Πολυμενέας, Γεωργίκος.

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κυριακόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Καλογερόπουλος, Μπαστακός, Μπεγέτης (62' Μερκούρης), Καλαντζής (72' Βασιλόπουλος), Νάτσης, Σαραντόπουλος (54' Koυρούπης), Τσουλάκος, Νικολόπουλος.