Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 12:59

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΠΑΜΙΣΟΣ 1-2: Απέδρασε με το διπλό από τους Γαργαλιάνους

Γράφτηκε από τον

Το δεύτερο διπλό σε τρία εκτός έδρας ματς κατέκτησε χθες ο Πάμισος που έφυγε νικητής από τους Γαργαλιάνους, επικρατώντας με 2-1 του Τέλλου Αγρα.

Ετσι η ομάδα της Μεσσήνης έφτασε τους 9 βαθμούς έχοντας βγάλει δύσκολο πρόγραμμα, ενώ από την άλλη ο Αγρας δεν μπόρεσε να πάρει ούτε την ισοπαλία και βρίσκεται στην τελευταία θέση μαζί με Εράνη και Αρφαρά.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στο α' μέρος και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 42' όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργιόπουλου, ο Μπερερής τροφοδότησε με κεφαλιά τον Τουρλίδα και εκείνος με νέα κεφαλιά έκανε το 0-1.

Η απάντηση για τους "ερυθρόλευκους" ήρθε στο 55' με τον Μπούμπα να δίνει στον Κούτρη και εκείνος με γυριστό σουτ να νικά τον Τρακάκη (1-1).

Η απάντηση των νησιωτών όμως ήταν άμεση μιας και στο 64' μετά από σέντρα του Γεωργιόπουλου ο Λαθύρης με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-2.

Οι Γαργαλιανιώτες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού στο 75' μετά από φάουλ του Μότσκα και σύγχυση στην περιοχή.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Αγρας βγήκε μπροστά για την ισοφάριση και ο Πάμισος έχασε 3-4 κλασικές ευκαιρίες με Λαθύρη και Μπίσα για να διευρύνει τη νίκη του.

Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Σερεμέτη και Σκόρδος.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογήρου, Τζωρτζίνης (63' Λ. Ν. Ανδρώνης), Μπότσκα, Γεωργόπουλος (58' Παπανδρεόπουλος), Πότσης, Λ.Χ. Ανδρώνης (70' Στασινόπουλος), Μπουντάς, Μπούμπα, Εμμανουήλ, Διακουμής, Κούτρης. 

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Μπερερής, Μπομπότσι, Δημητρακόπουλος, Μωράκης, Μάρκου (83' Φιλόπουλος), Γεωργιόπουλος (70' Κατσιβαρδέας), Λαθύρης (89' Παπαδόπουλος), Τουρλίδας, Ηλιόπουλος, Μπίσα.