Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 13:13

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 2-1: Με Κωνσταντόπουλο έκανε την ανατροπή

Γράφτηκε από τον

Ο ΑΟ Φαραί προηγήθηκε χθες το απόγευμα στην Κυπαρισσία, όμως ο τοπικός ΑΟΚ ήταν αυτός που με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον 17χρονο Κυριάκο Κωνσταντόπουλο επικράτησε τελικά με 2-1 και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Α' τοπικής μαζί με την Καλαμάτα.

Οι Καλαματιανοί πήραν προβάδισμα στο 24' όταν μετά από φάουλ του Σπανού, ο Μούσα πήρε την κεφαλιά και ο Σεριάτος πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και αφού κοντρόλαρε, με πλασέ πέτυχε το 0-1. 

Η Κυπαρισσία ευτύχησε να ισοφαρίσει λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, στο 44', όταν ο Κωνσταντόπουλος με άπιαστο σουτ πέτυχε το 1-1. 

Το β' ημίχρονο δεν είχε πολλές φάσεις αλλά η Κυπαρισσία βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην νίκη στο 75'. Ο Κωνσταντόπουλος έκανε τη σέντρα σουτ από δεξιά, ο Μάρης στην προσπάθεια του να διώξει την έσπρωξε στα δίχτυα.

Στο 80' η Κυπαρισσία είχε και δοκάρι με τον Μιτρόφ ενώ ο ΑΟ Φαραί προσπάθησε να απειλήσει στο 90' αλλά μετά από προσπάθεια του Πετσί έδιωξαν σωτήρια οι αμυντικοί της Κυπαρισσίας. 

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης και βοηθοί οι Αδαμόπουλος, Γκούμας. 

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Τσίτσος, Δημητρουλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Βασιλόπουλος (80' Ζαφείρης), Μανδραπήλιας (15' λ.τ. Πετρόπουλος), Μπακόπουλος, Τριανταφύλλης (30' Ντιοπ). 

 

Α.Ο. ΦΑΡΑΙ: Μάρης, Καπακλής, Λικάι, Πιτσιλής, Φιλανδριανός, Μούσα, Σεριάτος, Πάχης (72' Μαυροειδάκος), Τσέρτος (80' Σταματελόπουλος), Σπανός (65' Πέτσι), Κακκαλής.