Τρίτη, 18 Οκτώβριος 2016 13:02

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Στο κυνήγι της κορυφής μετά την εύκολη νίκη με Αβία

Γράφτηκε από τον

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε το Σάββατο η Καλαμάτα η οποία επικράτησε εύκολα με 4-0 της ΑΕ Αβίας στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α' τοπικής.

Η Καλαμάτα καθάρισε νωρίς το ματς με δύο γκολ του Χρήστου Καλαντζή στο πρώτο 15λεπτο και στην συνέχεια έφτασε εύκολα στο τελικό 4-0 χωρίς να απειληθεί. 

Έτσι έφτασε τους 10 βαθμούς σε 4 ματς, παρέμεινε στην δεύτερη θέση (μαζί με την Κυπαρισσία) και βρίσκεται στο κυνήγι της κορυφής, εκεί όπου βρίσκεται ο Μιλτιάδης που έχει πάρει το απόλυτο των βαθμών.

Πέντε σερί καθοριστικά ματς εντός Καλαμάτας

Την προσεχή Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί το Διαβολίτσι (3.30 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) για την 5η αγωνιστική και θα προσπαθήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της. 

Το πρόγραμμα της το επόμενη διάστημα περιλαμβάνει άλλωστε σημαντικά ματς στα οποία θα έχει την ευκαιρία να έχει ένα θετικό απολογισμό βαθμών και να αναρριχηθεί στην κορυφή. 

Συγκεκριμένα, τις πέντε προσεχείς αγωνιστικές η Καλαμάτα θα παίξει μόνο εντός της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας καθώς θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τους Διαβολίτσι εντός, Φαραί εκτός, Πάμισος εντός, Αναγέννηση εκτός και Μιλτιάδη εντός. 

Μάνα: "Θα φτάσουμε εκεί που πρέπει"

Ο εκ των τεχνικών της Καλαμάτας Ελβιο Μάνα έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε το Σάββατο και θεωρεί ότι η ομάδα θα φτάσει στην κορυφή: "Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή εικόνα και πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ. Στο β' χαλαρώσαμε κάπως, κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει, αλλά συνηθίζεται όταν υπάρχει το σκορ. Ήταν ένα ματς που ξεπεράσαμε χωρίς να απειληθούμε και κοιτάζουμε την συνέχεια. Είναι πολύ νωρίς ακόμη, έχει πολλά ματς το πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια ώστε σιγά σιγά να φτάσουμε εκεί που πρέπει, δηλαδή στην κορυφή και τον τίτλο".

Χθες όσοι παίκτες της Καλαμάτας δεν έπαιξαντο Σάββατο συμμετείχαν στι φιλικό δίτερμα που έγινε με τον Τσικλητήρα Πύλου στο Δημοτικό Στάδιο, όπου και η Πύλος έπαιξε με όσους δεν είχαν αγωνιστεί την Κυριακή με την Παναχαϊκή.

Αγωνιστικά, οι τραυματίες Κουκούτσης και Γεωργιόπουλος δεν προλαβαίνουν ούτε το ματς με το Διαβολίτσι από το οποίο θα λείψει βέβαια και ο Κουντάνης η επιστροφή του οποίου αργεί πολύ ακόμη. 

 

Αντίθετα, εντός των ημερών αναμένεται η έκδοση των νεοαποκτηθέντων Βασίλη Αθανασόπουλου και Τάσουν Καντούτση. Δύο παίκτες που ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ και αναμένεται να είναι στην διάθεση των Μάνα και Χατζηαγγελή για το ματς με το Διαβολίτσι.